11:39 01.11.2018

А.Геращенко: Україна у відповідь на санкції РФ має впроваджувати нові точкові санкції, спрямовані на економічні інтереси Путіна

2 хв читати

Народний депутат України (фракція "Народний фронт") Антон Геращенко, коментуючи санкції РФ проти фізичних та юридичних осіб України, вважає, що відповідний перелік складається з трьох груп. На його думку, Україна має впроваджувати нові точкові санкції, спрямовані на економічні інтереси президента РФ Володимира Путіна, бізнесменів і чиновників із його оточення.

"Список складається, на мій погляд, із трьох груп: 1. Політичні та громадські лідери, які реально борються з російською агресією. 2. Українські бізнесмени, котрі мають власність у Росії та на території окупованого українського Криму й Донбасу. 3. Особи, які є агентами Росії в українській політиці й економіці і яких у такий спосіб хочуть легалізувати перед парламентськими виборами", - написав А.Геращенко на сторінці у Facebook.

За його словами, для тих, хто не має активів і потреби їздити до РФ в особистих або комерційних справах, ці санкції "радше символічні".

"А для тих бізнесменів і політиків, хто має власність в окупованому Криму й на Донбасі, це буде реальна проблема. Їхнє майно заморожуватимуть і конфісковуватимуть", - вважає нардеп.

Він також вважає, що у відповідь на пакет російських санкцій Україна "має впроваджувати нові точкові санкції, спрямовані на економічні інтереси Путіна, російських бізнесменів і чиновників із його найближчого оточення".

"Починати треба з конфіскації майна тих депутатів і сенаторів, хто голосував за анексію Криму в березні 2014 року. В СБУ і РНБО знають, кого я маю на увазі", - додав А.Геращенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Дозвіл Україні бити по території РФ може бути розширений і це залежатиме від ситуації на полі бою – Білий дім

Голова "Нафтогазу" Чернишов може повернутися в уряд - депутат Железняк

Україна визнає і Ізраїль, і Палестину - Зеленський

Туреччина підтримала надання Україні зброї, але виключила участь НАТО у війні

Китай підтвердив відмову брати участь у Глобальному саміті миру і заявив, що буде "продовжувати на власний розсуд просувати мирні переговори"

Санкції країн G7 і ЄС проти РФ і КНДР за постачання зброї були скоординованими

МЗС України засудило недружні заяви прем'єр-міністра Грузії про Революцію гідності

Соцопитування: лише 29% опитаних українців довіряють Раді, громадяни хочуть, щоб парламент більше опікувався питаннями оборони та безпеки

У складі нової Єврокомісії Угорщина не отримає портфеля з питань розширення та політики сусідства - ЗМІ

США розраховують визначитися з наступником Столтенберга до саміту НАТО

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА