12:38 27.09.2018

Одеський аеропорт провів ребрендинг

2 хв читати

Міжнародний аеропорт «Одеса» (ODS) представив ребрендинг, розробкою якого займалася креативна компанія Fedoriv (Київ). Оновлений візуальний стиль приурочений до відкриття нового міжнародного терміналу.

«Проблема 90% аеропортів світу – безликість. Ми хотіли, щоб аеропорт Одеси став унікальним і передавав дух міста – морського, яскравого, космополітичного і доброзичливого», - цитує прес-служба аеропорту Андрія Федорова, засновника компанії Fedoriv.

Новий бренд аеропорту містить відсилання до образу міста. «Основою комунікації став образ мами – гостинній і рідний, як сама Одеса. Це місто, яке об'єднує сотні культур і радо відкриває світ для кожного – тому гостей зустрічає слоган «Мир вам!», написаний на різних мовах, який і став центром графічного патерну», - пояснює прес-служба аеропорту.

Директор аеропорту Павло Прусак зазначив, що новий бренд аеропорту в повній мірі відображає готовність йти в ногу з часом, вдосконалюватися і відповідати високим очікуванням клієнтів.

Новий міжнародний термінал аеропорту «Одеса» зможе обслуговувати 1 тис пасажирів на годину або близько 3 млн пасажирів на рік. Його площа складе більше 30 тис. кв. м, що відповідає п'яти футбольним полям. Тут буде чотири телескопічних трапа і 1300 паркувальних місць. У планах аеропорту – співпраця з 23 авіакомпаніями, які будуть виконувати прямі рейси з Одеси по 30 напрямам.

Міжнародний аеропорт «Одеса» входить до трійки найбільших аеропортів України. Його пасажиропотік перевищує 1 млн. пасажирів на рік. Аеропорт здатний приймати повітряні судна коду 4D і нижче, а також вертольоти всіх типів.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ми робили Київ європейською столицею - Кличко про 10 років свого мерства

Чи потрібна мілітаризація українського суспільства: ставлення громадян

Оцінка громадської думки щодо діяльності українських органів влади, ефективності управління та напрямків розвитку країни

Ставлення українців до країн Близького Сходу та Центральної Азії

Презентація Другого всеукраїнського рейтингу мистецьких закладів вищої освіти

Динаміка зовнішньої і внутрішньої політичної ситуації довкола війни

Український Червоний Хрест заявляє про свою рішучість у боротьбі з корупцією та іншими порушеннями корпоративних норм

Брифінг голови Київської міської організації Українського Червоного Хреста Тетяни Гоєнко щодо підозр у неправомірній діяльності колишньої керівниці районної організації Українського Червоного Хреста в Києві

У Київраді планують заблокувати захист зелених зон

Кадрові та структурні зміни в українській владі. Що за ними?

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА