07:06 10.09.2018

Водієві-учаснику смертельної ДТП в Одеській області повідомили про підозру

2 хв читати
Водієві-учаснику смертельної ДТП в Одеській області повідомили про підозру

У прокуратурі Одеської області повідомили про підозру водієві BMW, який є ймовірним винуватцем ДТП, унаслідок якої загинули дві людини, ще п'ять постраждали.

"Прокуратура повідомила про підозру водієві BMW в порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель людей (ч.3 ст.286 КК України). Закон передбачає до 10 років ув'язнення за цей злочин", - йдеться в повідомленні на сторінці прокуратури Одеської області в Фейсбук в неділю.

Як повідомлялося, 9 вересня в Одеській області в результаті зіткнення автомобілів "BMW" і "Skoda" на зупинці громадського транспорту загинули двоє людей, ще п'ятеро постраждали.

"В Одесі в суботу о 21:45 на вул.Фонтанська дорога водій автомобіля "BMW", рухаючись на великій швидкості на червоне світло, зіткнувся з автомобілем "Skoda", машини від зіткнення відкинуло в різні боки узбіччя", - написала прес-секретар генерального прокурора України Юрія Луценка Лариса Сарган на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук.

Вона зазначила, що "BMW" вилетів через трамвайні рейки і зачепив при цьому людей на зупинці громадського транспорту.

"В результаті ДТП загинули 2 людини, одна в дуже важкому стані, ще 4 постраждали", - підкреслила Л.Сарган.

Правоохоронці Одеської області внесли відомості в ЄРДР за ознаками ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України.

Як зазначається, ймовірного винуватця ДТП 27-річного водія "BMW" затримали в порядку ст.208 КПК України. Прокуратура Одеської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні.

У свою чергу радник начальника Головного управління Нацполіції в Одеській області Руслан Форостяк попросив обходити район, де сталася трагічна ДТП, оскільки проїзд тимчасово обмежений.

"Обходьте район 6 ст. Фонтану, де півгодини тому сталася трагічна ДТП в результаті чого проїзд тимчасово обмежений", - написав він на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук.

У прес-службі Національної поліції Одеської області повідомили про смерть одного з потерпілих в кареті швидкої допомоги.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА