07:25 23.01.2021

Бельгія посилює антикоронавірусні заходи

1 хв читати
Бельгія посилює антикоронавірусні заходи

Прем'єр-міністр Бельгії Олександр Де Кроо оголосив про новий захід проти поширення коронавірусної інфекції - заборону на необов'язкові закордонні поїздки.

"З 27 січня подорожі відпускного або туристичного характеру заборонені. Це стосується поїздок з нашої країни і до поїздок в нашу країну. Ця заборона діятиме до 1 березня", - сказав глава бельгійського федерального уряду на прес-конференції після засідання в п'ятницю Комітету з погодження, до якого входить керівництво федеральних і регіональних влад.

Посилення заходів він пояснив тим, що, незважаючи на певну стабілізацію епідеміологічної ситуації в країні, залишаються серйозні ризики. Ці ризики уряд бачить у нових варіантах коронавірусу, які вже проникли в Європу і Бельгію, вони є більш заразними і здатні змінити ситуацію в гіршу сторону.

"Першою лінією оборони" Де Кроо назвав продовження дотримання індивідуальних захисних заходів, які показали свою ефективність. До того ж кращим захистом від коронавірусу він назвав ізоляцію і скорочення соціальних контактів.

З початку пандемії COVID-19 в Бельгії зареєстровані 686827 випадків зараження коронавірусною інфекцією. Унаслідок цього захворювання в країні померли 20620 осіб.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА