День фінансів, 18 липня: випадкове поповнення "від Привату", спрощення працевлаштування для іноземців, плани щодо поліпшення мобільного зв'язку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 18 липня: випадкове поповнення "від Привату", спрощення працевлаштування для іноземців, плани щодо поліпшення мобільного зв'язку

1288
ПриватБанк і Кабмін виявилися головними ньюсмейкерами середи, 18 липня.
Трюку шахраїв – ні! ПриватБанк повідомив про нову шахрайську схему. Клієнтам банку почали надходити повідомлення про те, що на їх картку були перераховані кошти. Власникові картки пропонувалося перейти за посиланням, яке вело на фальшиву квитанцію. Банк оперативно відреагував на цю ситуацію і переналаштував свою систему для відстеження зломів. Прес-секретар порекомендував, як вчинити, якщо ви попалися на гачок шахраїв.
Якісному мобільному зв’язку – так! Кабмін схвалив розпорядження “Про затвердження плану заходів щодо підвищення якості послуг рухомого (мобільного) зв’язку”. Як заявив голова Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації, Животовський, за п’ять місяців було більше скарг на покриття, ніж за весь останній рік. В основному скаржаться на тарифи, на відсутність покриття і неякісний зв’язок.
Контрабанді в Україні – ні! ДФС і Нацполіція погодили механізм дій для протидії контрабанді. Новий механізм передбачає порядок доступу та цілодобового перебування представників МВС в зонах митного контролю та можливості використання Автоматизованої системи митного оформлення “Інспектор-2006”.
Трудовим мігрантам в Україні – так! Уряд спростив процедуру працевлаштування іноземців в Україні. Скасовано 22 застарілі нормативно-правові акти з різних сфер. Як каже перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефьодов: “Закон, де людина, яка отримала у МВС довідку на постійне працевлаштування, повинна виїхати з території України і заїхати назад – абсурд”.
Вивезенню лісу з України – ні! В Україні розпочнуть перевірку всіх лісгоспів України за фактом нелегального вивезення лісу. Володимир Гройсман запропонував розпочати перевірку всіх лісгоспів України, перевіряючи дані за всіма накладними.
Найбільшому пішохідному маршруту Європи в Києві – так! У Києві відкрили нові сходи на Пейзажній алеї. Як говорить сам мер, це початок масштабного туристичного проекту. На весь ремонт планується витратити 90 млн гривень.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас