15:09 14.05.2020

Екс-генпродюсер "Прямого" запускає столичний телеканал Kyiv.live з інвестором в особі нардепа від "ОПЗЖ"

1 хв читати
Екс-генпродюсер "Прямого" запускає столичний телеканал Kyiv.live з інвестором в особі нардепа від "ОПЗЖ"

Екс-генеральний продюсер телеканалу "Прямий", телепродюсер Олексій Семенов планує запустити міський інформаційний телеканал Kyiv.live.

"Настав час для реформування регіонального телебачення. І я абсолютно впевнений, що саме міські канали мільйонників зможуть запропонувати цікавіший контент і дієвішу систему відносин жителів і міської влади. Київ більше не буде колишнім", - написав він на своїй сторінці у Facebook.

На Facebook-сторінці Kyiv.live оприлюднюють кастинги на ведучих телеканалу.

Інвестором телеканалу є народний депутат від парламентської фракції "Опозиційна платформа - За життя" ("ОПЗЖ") Вадим Столар, столичний забудовник, і голова київської парторганізації "ОПЗЖ".

"Хочу створити незалежний регіональний канал. Упевнений, що він буде затребуваний серед киян. Оскільки, на жаль, у столиці вже довгі роки немає ТБ, яке висвітлювало б актуальні для її жителів проблеми. Саме такий телеканал ми наразі робимо", - сказав Столар у коментарі виданню "Новое Время".

За інформацією "НВ", Kyiv.live планується запустити за декілька місяців до київських виборів, які відбудуться у серпні. Його редакція розміститься в столичному бізнес-центрі "Парус".

За словами Семенова, наразі канал перебуває на етапі документального переоформлення, і щойно все станеться, інвестор оголосить про старт.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА