09:43 21.01.2021

Країни ЄС можуть закрити кордони для британських підданих - газета

1 хв читати
Країни ЄС можуть закрити кордони для британських підданих - газета

Уряди країн Євросоюзу можуть ввести заборону на в'їзд на свої території підданих Великої Британії та припинити з нею всі пасажирські транспортні зв'язки, повідомила газета The Times.

"Там, де держави-члени Євросоюзу вважають за необхідне для захисту громадського здоров'я, вони можуть вільно вводити тимчасові заборони на перевезення пасажирів та в'їзд із країн (які не входять до ЄС - ІФ) із високим рівнем поширення коронавірусу", - йдеться в пропозиції, з якою ознайомилося видання.

Ця пропозиція, яку рішуче підтримує канцлер Німеччини Ангела Меркель, на сьогодні перебуває на розгляді в ЄС і "майже без сумніву буде погоджена", пише газета.

За даними американського університету Джонса Гопкінса, станом на 4:00 кч четверга кількість інфікованих COVID-19 у Великій Британії з початку пандемії перевищила 3,5 млн, кількість померлих від пов'язаних із коронавірусом захворювань наближається до 93,5 тис. При цьому темпи зростання кількості хворих і летальних випадків швидко зростають. Так, за минулу добу в країні від коронавірусної інфекції померли понад 1,8 тис. осіб, заразилися понад 38 тис.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Єгипет та США тимчасово передаватимуть гуманітарну допомогу для жителів Гази через КПП "Керем-Шалом"

Окупанти обстріляли Слобідський район Харкова, частково зруйновано ліцей

Росіяни обстріляли 12 громад у прикордонні Сумської області

На Лиманському, Сіверському, Курахівському, Времівському, Оріхівському та Придніпровському напрямках ситуація залишається стабільно напруженою - Генштаб ЗСУ

У ХАРКОВІ ЧУТНО ВИБУХИ - МЕР МІСТА

За добу відбулося 90 бойових зіткнень, напруженою залишається ситуація на Куп'янському, Покровському, Краматорському та Харківському напрямках - Генштаб ЗСУ

Окупанти за добу завдали 2 ракетних і 33 авіаудари по Україні - Генштаб ЗСУ

Кондратюк позитивно оцінює результати візиту маршалка Сенату Польщі

Зеленський зустрівся з маршалком Сенату Республіки Польща

Зеленський подякував США за пакет допомоги Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА