16:03 05.07.2019

Зеленський представив нового голову Донецької ОДА: Це дуже важливий і складний зараз регіон, за Донбасом стежить весь світ і вся Україна

1 хв читати
Зеленський представив нового голову Донецької ОДА: Це дуже важливий і складний зараз регіон, за Донбасом стежить весь світ і вся Україна

Президент України Володимир Зеленський представив нового голову Донецької обласної державної адміністрації, військового прокурора Павла Кириленка і зазначив, що Донбас є дуже важливим і складним регіоном, за яким зараз стежить увесь світ і вся Україна.

"Не позаздриш загалом керівництву Донецької області, це сьогодні дійсно дуже складна територія України. Ви знаєте, що за Донбасом пильно стежить увесь світ. На всіх своїх зустрічах за кордоном я порушую це питання як пріоритетне. І головне, що стежить за Донбасом уся Україна, тому Донбас - це Україна", - сказав президент під час представлення нового голови Донецької ОДА в п'ятницю в Краматорську.

На початку свого виступу Зеленський також зазначив, що "останніми роками було багато розмов, що нібито на Донбасі забороняють говорити російською мовою, утискають російську мову".

"Навіть хтось говорить, що треба їхати на танках, захищати їх. Щоб не було ніяких маніпуляцій - я продовжу російською мовою", - сказав він і продовжив свій виступ російською мовою.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Китай підтвердив відмову брати участь у Глобальному саміті миру і заявив, що буде "продовжувати на власний розсуд просувати мирні переговори"

Санкції країн G7 і ЄС проти РФ і КНДР за постачання зброї були скоординованими

МЗС України засудило недружні заяви прем'єр-міністра Грузії про Революцію гідності

Соцопитування: лише 29% опитаних українців довіряють Раді, громадяни хочуть, щоб парламент більше опікувався питаннями оборони та безпеки

У складі нової Єврокомісії Угорщина не отримає портфеля з питань розширення та політики сусідства - ЗМІ

США розраховують визначитися з наступником Столтенберга до саміту НАТО

Грузинський закон про іноагентів суперечить цінностям ЄС і викликає жаль у Євросоюзі - заява

Стефанчук: Згідно з Конституцією Зеленський буде президентом до вступу на посаду новообраного президента

Рада ЄС оголосила пріоритети Євросоюзу у сфері безпеки й оборони, серед головних цілей – підтримка України

Стефанішина обговорила зі Столтенбергом очікування і підготовку до майбутнього саміту НАТО у Вашингтоні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА