Tesla вибрала два місця для будівництва свого найбільшого в США заводу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla вибрала два місця для будівництва свого найбільшого в США заводу

1539
Компанія Tesla, за повідомленнями інтернет-джерел, визначилася з двома потенційними районами для будівництва нового підприємства на території Сполучених Штатів.
Розглядаються Остін (штат Техас) і Талса (штат Оклахома). Зазначається, що представники Tesla нещодавно побували в Талсі і ознайомилися з доступними територіями. Втім, остаточне рішення з приводу вибору місця для будівництва підприємства поки не прийнято.
Веб-джерела додають, що новий завод стане найбільшим підприємством Tesla в Сполучених Штатах. Тут планується організувати випуск повністю електричних пікапів Cybertruck. Крім того, підприємство займеться виробництвом компактних кросоверів Model Y.
Варто зауважити, що Tesla в США оперує заводом у Фрімонті (штат Каліфорнія). На цій фабриці виробляються автомобілі Model S, Model X і Model 3. Штат підприємства становить близько 10 тис. осіб.
Крім того, у Tesla в США діє завод в Ріно (штат Невада), де виготовляються літієво-іонні акумуляторні батареї для електричних автомобілів і компоненти силового приводу. Штат – 6500 співробітників.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас