Huawei працює над гнучким смартфоном в стилі Samsung Galaxy Z Fold2 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Huawei працює над гнучким смартфоном в стилі Samsung Galaxy Z Fold2

Технології&Авто
274
Мережеві джерела розкрили патентну документацію Huawei на новий смартфон, обладнаний великим гнучким дисплеєм. Цього разу мова йде про апарат, який в конструктивному плані повторює модель Samsung Galaxy Z Fold2.
Як можна бачити на ілюстраціях, Huawei розмірковує над пристроєм у форматі книжки, екран якого буде складатися всередину. Таке виконання захистить гнучку панель від пошкоджень під час повсякденного носіння.
На зовнішньому боці однієї з половинок корпусу розташується допоміжний дисплей. У його лівому верхньому кутку буде передбачено довгастий отвір для подвійної фронтальної камери.
Huawei працює над гнучким смартфоном в стилі Samsung Galaxy Z Fold2
У тильній частині Huawei має намір встановити багатомодульну камеру, яка об’єднає чотири оптичні компоненти з датчиками зображень. Йдеться також про наявність симетричного порту USB Type-C.
У розкладеному стані користувач отримає в своє розпорядження мініпланшет. Потрібно відзначити, що гнучкий дисплей буде займати практично всю внутрішню поверхню корпусу. Для цієї панелі не передбачені будь-які вирізи або отвори.
Huawei працює над гнучким смартфоном в стилі Samsung Galaxy Z Fold2
На жаль, поки що не ясно, коли Huawei може представити комерційну версію смартфона з описаною конструкцією. Зараз апарат існує тільки в патентній документації.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас