ua en ru

В Одеській області маршрутка зіштовхнулася з вантажівкою, 11 постраждалих

В Одеській області маршрутка зіштовхнулася з вантажівкою, 11 постраждалих Фото: ДТП в Одеській області (od.npu.gov.ua)

Маршрутка перевозила пасажирів з Кривого Рогу в Затоку на відпочинок

В Одеській області поблизу с. Грибівка внаслідок зіткнення маршрутки та вантажівки постраждали 11 осіб. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Як зазначається, аварія сталася близько 8 години ранку. В результаті ДТП постраждали 11 осіб, зокрема троє дітей. Наразі постраждалих госпіталізовано.

Правоохоронці встановили, що водій маршрутки "Мерседес Спринтер" не впорався з керуванням та на повороті дороги допустив зіткнення з вантажним автомобілем "Фольксваген Транспортер", внаслідок аварії мікроавтобус перекинувся на бік.

Повідомляється, що маршрутка перевозила пасажирів з Кривого Рогу (Дніпропетровська область) в Затоку (Одеська область) на відпочинок.

В Одеській області маршрутка зіштовхнулася з вантажівкою, 11 постраждалих
В Одеській області маршрутка зіштовхнулася з вантажівкою, 11 постраждалих

Фото: ДТП в Одеській області (od.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що вчора, 27 серпня у центрі Слов'янська (Донецька область) маршрутка зіштовхнулася із мікроавтобусом, внаслідок чого постраждали три особи.

Також повідомлялося, що 20 серпня у Дніпропетровській області поблизу смт Обухівка вантажний автомобіль зіштовхнувся із пасажирським автобусом "Еталон", внаслідок аварії постраждали 15 дорослих та одна дитина.