16:58 04.03.2019

Шулявський шляхопровід перекриють з 16 березня, в КМДА розповіли, як буде організовано рух транспорту

2 хв читати
Шулявський шляхопровід перекриють з 16 березня, в КМДА розповіли, як буде організовано рух транспорту

Шулявський шляхопровід у Києві перекриють з 16 березня у зв'язку з реконструкцією, а рух транспорту буде організовано прилеглими вулицями, повідомив головний інженер КП "Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва" Олександр Здольник, повідомляє прес-служба Київської міськдержадміністрації .

"Роботи з демонтажу шляхопроводу розпочнуться вже 17 березня – наступного дня після перекриття. Етапність виконання робіт передбачає, що перші роботи – це демонтаж контактної мережі, демонтаж опор освітлення, демонтаж карнизних блоків, демонтаж консолей тротуарів, розбирання асфальтно-бетонного покриття, демонтаж самих балок прогонових будов та частковий демонтаж ростверків", - розповів він під час брифінгу в понеділок.

До кінця 2019 року планується, зокрема, завершити роботи з будівництва нового шляхопроводу завдовжки 158,17 м, велосипедних доріжок (довжина - 741 м), ліво- і правоповоротних з'їздів, реконструкції підземного пішохідного переходу, благоустрою та озеленення.

Рух транспорту на цей час буде організовано прилеглими вулицями.

"Рух транспорту в напрямку Олександра Довженка – Вадима Гетьмана відбуватиметься вулицями Антона Цедіка та Петра Нестерова, з виїздом на проспект Перемоги. Для цього на перетині вулиці Петра Нестерова та проспекту Перемоги влаштовано тимчасовий світлофорний об’єкт. Далі – проспектом Перемоги до перетину з вулицею Гарматною – на зазначеному перехресті також влаштовується тимчасовий світлофорний об’єкт для забезпечення можливості лівого повороту на вулицю Гарматну. Далі – вулицею Гарматною та вулицею Виборзькою забезпечується виїзд на вулицю Вадима Гетьмана", - розповів О.Здольник.

Щодо руху транспорту в напрямку Вадима Гетьмана - Олександра Довженка, відбуватиметься існуючим реконструйованим з’їздом на проспект Перемоги з можливістю перетину проспекту та виїздом на вулицю Олександра Довженка існуючим реконструйованим з’їздом, де також влаштують тимчасовий світлофорний об’єкт.

На шляхах об’їзду передбачено організацію одностороннього руху автомобільного транспорту, а саме: вулиця Антона Цедіка (до перетину з вулицею Петра Нестерова) та вулиця Петра Нестерова будуть переведені в режим одностороннього руху; вулиця Гарматна (до перетину з вулицею Виборзькою) та вулиця Виборзька також будуть переведені в режим одностороннього руху.

"Тролейбусний рух із боку Севастопольської площі вулицею Вадима Гетьмана матиме кінцеву зупинку "Індустріальний міст"; з боку вулиці Олени Теліги вулицею Олександра Довженка – кінцеву зупинку "Вул. Івана Гонти".

"Новий шляхопровід заплановано завершити уже в поточному році. Тому прохання до всіх водіїв: поставитися з розумінням та обрати альтернативні маршрути. Так завдяки перерозподілу транспортних потоків на шляховій мережі міста ми убезпечимося від значних заторів, які можуть відбуватися у цьому вузлі", - резюмував О.Здольник.

У КМДА також оприлюднили схеми руху громадського транспорту на час перекриття Шулявського шляхопроводу (https://bit.ly/2TeagsR) і руху транспорту на час перекриття руху шляхопроводу (https://bit.ly/2EpYhhy).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Короткочасні дощі та грози в четвер очікуються на північному сході України, в Одеській і західних областях

Україна розраховує на посилення співпраці в галузі ВПК з Туреччиною - Міноборони

Допризовникам і призовникам за кордоном буде надано відтермінування щодо взяття на облік до повернення в Україну або до кінця воєнного стану

Греція видала 100 дозволів на нерегулярні автобусні перевезення для України

У Рені після відвідування кафе отруїлися 8 дітей, призначено експертизи

Міненерго повідомило про низку надзвичайних ситуацій на шахтах України

Український Червоний Хрест зустрів у Хмельницькому черговий евакпоїзд із Херсона

ЗСУ за добу завдали ударів по 15 місцях скупчення окупантів - Генштаб ЗСУ

Мінкультури не знало про існування в "Укрінформі" списків т. зв. небажаних спікерів - Карандєєв

Двоє чоловіків, які прийшли по гуманітарну допомогу, постраждали від обстрілу на Херсонщині

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА