УЗ підготувала рейкові автобуси для "Повітряного експресу" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

УЗ підготувала рейкові автобуси для "Повітряного експресу"

Фондовий ринок
1120
“Укрзалізниця” завершує ремонт п’яти рейкових автобусів польського виробництва, які курсуватимуть за маршрутом “Київ-Пасажирський” — міжнародний аеропорт “Бориспіль”.
“Днями привели до ладу 5 автобусів виробництва фірми Pesa Bydgoszcz SA. Їх залишилося тільки пофарбувати і облаштувати інтер’єр салону. Ремонт робили, як і водиться, самі по собі, в локомотивному депо “Гречани”. У кожному рейковому автобусі планується розмістити до 90 сидінь”, — написав на своїй сторінці в Facebook в. о. голови правління “Укрзалізниця” Євген Кравцов.
На Центральному залізничному вокзалі почалася реконструкція платформи в рамках проекту.
“Ще з важливого — на вокзалі почалася реконструкція платформи 14 шляху, з якої будуть відправлятися експреси в аеропорт. Перший поїзд, як і обіцяли, вийде на маршрут вже цього року”, – додав Кравцов.
Як повідомляє прес-служба УЗ, в локомотивному депо “Гречани” відремонтували основні вузли рейкових автобусів, у тому числі дизельних двигунів, систем опалення, вакуумних туалетів, здійснено ​​модернізацію системи радіозв’язку та системи оповіщення пасажирів, оновлено інтер’єр кабіни машиніста, інформаційні табло.
У вагонах для зручності пасажирів буде облаштовано спеціальні стійки для перевезення багажу.

Довідка Finance.ua

  • У березні 2018 Кабінет Міністрів прийняв розпорядження про реалізацію проекту будівництва швидкісної залізничної лінії між Києвом і аеропортом “Бориспіль”.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас