14:21 03.03.2019

У Красноїльську невідомі пошкодили агітаційний намет "Батьківщини"

2 хв читати
У Красноїльську невідомі пошкодили агітаційний намет "Батьківщини"

Група невідомих осіб пошкодила агітаційний намет одного з кандидатів на посаду президента України, встановлений у смт Красноїльськ Сторожинецького району Чернівецької області, в неділю вранці, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

За даними правоохоронців, інцидент стався приблизно о 9:30. "Четверо невідомих під'їхали на автомобілі іноземної реєстрації до агітаційного намету... зловмисники почали чіплятися до агітатора та вчиняти хуліганські дії: пошкодивши намет, причепили його до авто та втекли з місця злочину у невідомому напрямку", - йдеться у повідомленні.

Для розшуку автомобіля зловмисників у Сторожинецькому та прилеглих районах введено план "перехоплення", орієнтовані групи реагування патрульної поліції.

"Інформація про побиття агітатора, яка активно поширюється в мережі Інтернет, не відповідає дійсності", - повідомили в поліції.

Правоохоронці встановлюють обставини правопорушення, а також причетних до нього осіб Внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

У свою чергу, прес-служба Чернівецького обласного осередку Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" повідомляє, що напад було скоєно на агітаційний намет їхньої партії.

"До агітатора, який почав розгортати намет у центрі селища Красноїльськ, під'їхало авто "Ауді" з іноземною реєстрацією. Четверо молодиків міцної статури почали погрожувати агітатору. Він встиг втекти і сховатися в магазині, закрившись зсередини. Подальші події агітатор фіксував на відеокамеру свого телефона. Чоловіки поламали кріплення намету, порвали його, а залишки згорнули, закинули собі в машину і поїхали геть", - йдеться в повідомленні.

Постраждалий агітатор і місцеві активісти ВО "Батьківщина" звернулися до правоохоронців, які наразі опитують свідків, вивчають відео з телефона і мають намір також вивчити відео з камер зовнішнього спостереження розташованих поруч магазинів.

У "Батьківщині" пов'язують цей напад з опонентами кандидата в президенти України Юлії Тимошенко і називають провокацією напередодні візиту політика в Чернівецьку область. 4 березня Ю.Тимошенко планує провести мітинги у трьох районах Чернівецької області -Новоселицькому, Хотинському та Строжинецькому, до якого і належить Красноїльськ.

Еще по теме

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Оточення Путіна посилає фальшиві сигнали про нібито готовність до припинення вогню, щоб зірвати Саміт миру

Порошенко везе на фронт 2 тисячі денних та нічних FPV-дронів і "Мавіків"

Нетаньягу заявив, що намір Іспанії, Ірландії та Норвегії визнати Палестину надихне ворогів Ізраїлю

Бельгія, яка головує в Євросоюзі, має намір до кінця червня розпочати переговори про вступ Молдови та України до ЄС

Ізраїль відкликає своїх послів із Норвегії та Ірландії для термінових консультацій через рішення визнати Палестину державою

Геращенко має намір звернутися до Мецоли у зв'язку з проявом сексизму з боку спікера Ради

Участь Індії в Саміті миру може спонукати Китай також узяти в ньому участь - нардеп

Президент Румунії візьме участь у Саміті миру у Швейцарії - Зеленський

У ЄС погодили план із використання доходів від заморожених активів РФ для допомоги Україні

Німеччина може підтримати американський план допомоги Україні на $50 млрд - ЗМІ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА