13:01 28.01.2019

Більшість громадян України вважають, що країна рухається в неправильному напрямі - опитування

1 хв читати

Київ. 28 січня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - Майже 80% українських громадян переконані, що Україна рухається в неправильному напрямі, заявляє директор соціологічної компанії Seetarget Олексій Боровський, ґрунтуючись на результатах соціологічного дослідження.

"Абсолютна більшість оцінюють напрям руху країни як негативний. Майже 80% обирають "радше в неправильному напрямі" та "однозначно в неправильному", але є 14%, які відзначають позитивний рух країни", - сказав О.Боровський на презентації результатів дослідження на прес -конференції в понеділок в агентстві "Інтерфакс-Україна".

Згідно з опитуванням 43,2% респондентів зазначили, що Україна однозначно рухається в неправильному напрямі, 37,1% опитаних вважають, що країна йде "швидше в неправильному напрямі". Водночас 2,3% опитаних впевнені, що напрям України однозначно правильний, а 11,9% переконані, що Україна рухається "швидше в правильному напрямі".

Компанія Seetarget провела дослідження "Україна в фокусі соціології. Соціальні настрої громадян під час виборчої кампанії 2019" 17-23 грудня 2018 року. Методом особистих інтерв'ю було опитано 2010 респондентів, старших 18 років. Помилка вибірки становить не більше 2,3%.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Підприємці готові долучитися до розроблення найкращих практик розвитку бізнесу, але Кабмін намагається їх не чути - голова київського "УДАРу"

Результати спільного дослідження Active Group та Experts Club щодо ставлення українців до країн Близького Сходу та Центральної Азії

У Києві презентовано оцінку громадської думки щодо діяльності українських органів влади та інститутів

Дві третини українців хочуть від держави поліпшення своєї поінформованості, майже три чверті - за військово-патріотичне виховання в садочках і школах - соцопитування

Дві третини українців підтримують довгострокове збільшення фінансування безпеки та оборони - соцопитування

Результати другого всеукраїнського рейтингу мистецьких закладів вищої освіти

Київська організація Червоного хреста звернулася до правоохоронних органів у зв'язку з порушеннями в Печерській організації після відповідного звернення на інформлінію - голова міськорганізації

Рух "Маніфест 42" звернувся до президента з пропозиціями щодо запобігання тиску правоохоронців на бізнес

Чисельність вовків в Україні різко зменшилася до 2 тисяч, необхідні законодавчі зміни для збереження популяції

Обстріли росіянами ХФТІ у 2022 р. мали на меті завдання шкоди атомному об'єкту, їх і кваліфіковано як екоцид

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА