10:57 27.09.2019

ДБР затримало поліцейського, який у стані алкогольного сп'яніння збив на зупинці у Броварах трьох осіб

1 хв читати
ДБР затримало поліцейського, який у стані алкогольного сп'яніння збив на зупинці у Броварах трьох осіб

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань (ДБР) у Києві розслідують обставини смертельної ДТП за участю співробітника поліції охорони, що сталася на зупинці громадського транспорту в Броварах (Київська обл.), поліцейського затримано.

Як повідомила у п'ятницю прес-служба ДБР, за попередньою інформацією, поліцейський-водій взводу реагування Броварського міжрайонного відділу управління поліції охорони у Київській області, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, був за кермом автомобіля марки "Опель". На вул. Київській у Броварах він в'їхав у зупинку громадського транспорту та скоїв наїзд на сімейну пару та велосипедиста. Від отриманих травм жінка загинула на місці, її чоловік і велосипедист дістали тілесних ушкоджень різного ступеня тяжкості.

Наразі вирішується питання про повідомлення поліцейському про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що спричинило смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження). Готується клопотання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Раніше про ДТП, що сталася ввечері 26 вересня, повідомила Національна поліція України. На місце ДТП прибув глава Нацполіції Ігор Клименко. Він прийняв рішення відсторонити весь керівний склад управління поліції охорони у Київській області від виконання службових обов'язків і призначити службове розслідування.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА