07:50 21.08.2020

Російські найманці за минулу добу двічі порушили режим припинення вогню на Донбасі

2 хв читати
Російські найманці за минулу добу двічі порушили режим припинення вогню на Донбасі

Російські найманці за минулу добу двічі порушили режим припинення вогню на Донбасі, українські військові не постраждали, повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

"За минулу добу задокументовано 2 порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації. Серед особового складу об'єднаних сил бойових втрат і поранень немає", - йдеться в повідомленні, на офіційній сторінці штабу ООС у соцмережі Фейсбук у п'ятницю вранці.

Зокрема, неприцільні постріли з кулемета великого калібру лунали поблизу Авдіївки, а з автоматичного станкового гранатомета противник вистрілив у Новоолександрівки.

"З початку поточної доби, 21 серпня, в смугах відповідальності наших бойових бригад обстрілів з боку російсько-окупаційних військ не відзначено, на всіх ділянках фронту спостерігалася тиша", - додали в штабі.

Крім того, в районі проведення ООС працюють сапери Державної служби з надзвичайних ситуацій, які розмінували близько дев'яти гектарів території в прифронтовому районі і передали на знищення 51 знайдений вибухонебезпечний предмет.

Також для мінімізації наслідків артилерійських обстрілів попередніх років рятувальники ООС проводять роботи з відновлення пошкоджених житлових будинків і об'єктів інфраструктури. Тільки за минулу добу вони проводили роботи на 29 таких об'єктах і відремонтували 14 із них.

Разом із тим, за минулу добу під час огляду території нежилого домоволодіння в місті Попасна на Луганщині прикордонники зі складу ООС ліквідували схрон з боєприпасами.

"Всього було виявлено три протитанкові міни ТМ-62, три гранати РГД-5, три гранати Ф-1, дві гранати ВОГ-17 і велику кількість патронів", - додали в штабі.

 

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Франція виділить 200 млн євро підприємствам, які інвестуватимуть у відновлення критичної інфраструктури України - Макрон

Зеленський обговорив із Макроном ситуацію на полі бою і можливість протидії РФ

Франція починає постачання Україні літаків Міраж-2000 і навчить персонал однієї бригади - Макрон на зустрічі з Зеленським

Кулеба обговорив із вісьмома міністрами Північної Європи та Балтії способи забезпечення переваги України на полі бою

Зеленський обговорив з американськими депутатами захист від російських обстрілів

ВР ухвалила закон, що регламентує повноваження Держспецзв'язку щодо закупівлі безпілотних систем, боєприпасів до них, а також засобів РЕБ

90% рятувальників і поліцейських заброньовано

Чиновника КМДА, підозрюваного у вимаганні грошей з перевізників, відсторонено від посади, йому обрано запобіжний захід

Окупанти 14 разів обстріляли Нікопольський район, є жертви та руйнування

Кабмін схвалив залучення ще 30 млн євро від KfW на реконструкцію однієї з підстанцій у Львівській області - Шмигаль

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА