20:11 07.11.2020

У центрі Харкова іноземець збив на "острівці безпеки" трьох людей, серед яких 9-річний хлопчик

1 хв читати
У центрі Харкова іноземець збив на "острівці безпеки" трьох людей, серед яких 9-річний хлопчик

Увечері в суботу в центрі Харкова в результаті масштабної дорожньо-транспортної пригоди постраждали троє людей, серед них 9-річна дитина, всіх госпіталізували у важкому стані, повідомила прес служба Національної поліції Харківської області.

"22-річний водій автомобіля "Volkswagen" не впорався з керуванням та допустив наїзд на пішоходів, які перебували на острівці безпеки. Троє постраждалих, серед яких 48-річний чоловік, 9-річний хлопчик і невстановлена жінка віком близько 50 років доставлені до Харківської міської клінічної лікарні швидкої і невідкладної медичної допомоги", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що ДТП сталася на просп. Науки близько 16:00.

Інформація зареєстрована в Єдиному обліку заяв і повідомлень Шевченківського відділу поліції. Зараз огляд місця події триває, поліцейські встановлюють усі обставини аварії.

Як повідомив журналістам заступник начальника відділу слідчого управління Нацполіції в Харківській області Дмитро Коротій, водій - не громадянин України. Зараз його доправили на огляд.

За інформацією директора Центру екстреної медичної допомоги Віктора Забашти, постраждала жінка отримала важку травму голови, перелом гомілки і передпліччя. Зараз вона в комі. У чоловіка - забій грудної клітки, у дитини - травма голови, зламані два стегна і передпліччя.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА