19:05 06.02.2021

Російські найманці 10 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранені двоє військовослужбовців

1 хв читати
Російські найманці 10 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранені двоє військовослужбовців

Російські найманці десять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі з початку суботи, поранення отримали двоє українських військовослужбовців, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"Протягом поточної доби, 6 лютого, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано десять порушень режиму припинення вогню ... Внаслідок ворожого обстрілу двоє українських військовослужбовців отримали вогнепальні поранення. Військовослужбовці оперативно доставлені в лікувальні установи, де їм надається необхідна медична допомога. Стан здоров'я захисників - задовільний", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу ООС у Facebook.

Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", у передмісті Красногорівки противник відкривав неприцільний вогонь у бік українських позицій з міномета 120-го калібру і станкових протитанкових гранатометів. Недалеко від Водяного на Приазов'ї, російські найманці кілька разів відкривали прицільний вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, а у Пісків - з підствольного гранатомета і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", поблизу Новозванівки і Південного противник здійснив кілька прицільних пострілів по українських позиціях зі стрілецької зброї.

Також поблизу Луганського противник зробив дистанційне мінування місцевості біля українських позицій мінами ПОМ-2 за допомогою ручного протитанкового гранатомета.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА