RU
 

Усик: Хочу миру у своїй країні

iSport.ua,  1 січня 2020, 15:02
0
534
Усик: Хочу миру у своїй країні
Фото: instagram.com/usykaa
Олександр Усик з дружиною

Олександр Усик підбив підсумки 2019 року.

Український супертяж Олександр Усик написав побажання для своїх уболівальників на честь Нового року, а також підбив підсумки 2019-го.

Своє звернення Усик написав на сторінці в Instagram.

"Яким би не був для Вас цей рік, він все одно був, і нічого не можна видалити з минулого фільму під назвою ЖИТТЯ! Я не дивлюся на те, який рік наступить: змії, коня або мишки. Це рік життя Мого і Вашого. І не важливо, якій тварині воно належить, воно перш за все для людей, для нас.

Не хочу щоб він приніс багатства і кар'єрне зростання, тому що це не головне. Хочу миру у своїй країні. Хочу миру в кожен дім, в кожне серце.

І щоб усі пам'ятали, що щастя живе поруч з нами, тільки воно не кричить про це, а чекає свого часу. Щастя - це коли всі рідні живі і здорові, сидять поруч з Вами за святковим столом.

Хочу щоб любов, ніжність і доброта прийшли і оселилися у Вашому домі! І незважаючи на те, що чекає Вас в цьому році - ніколи не здавайтеся!!! Тримайтеся один за одного, тому що якщо разом, то тепліше... З прийдешнім Новим роком!", - написав Усик, розмістивши фото зі своєю дружиною Катериною.

Нагадаємо, що в 2020 році на Усика чекає бій проти Дерека Чісори. Раніше промоутер Едді Хірн розповів, де і коли може відбутися бій.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі