RU
 

На Прикарпатті комбайном знищили 89 тисяч кущів конопель

Корреспондент.net,  22 жовтня 2019, 18:09
0
703
На Прикарпатті комбайном знищили 89 тисяч кущів конопель
Фото: if.npu.gov.ua
Коноплі знищували комбайном

Рекордну плантацію правоохоронці виявили ще у вересні. Близько місяця теплиці з коноплями були опечатані і перебували під цілодобовою охороною.

 
Співробітники Національної поліції знищили понад 89 тисяч кущів конопель, які у вересні виявили на території тепличного господарства в селі Стопчатів Івано-Франківської області. Про це у вівторок, 22 жовтня, повідомляє прес-служба поліції області.
 
Коноплі і наркоділків, які її вирощували, правоохоронці спільно зі співробітниками СБУ і прокуратури виявили у вересні 2019 року.
 
До вчорашнього дня чотири теплиці з коноплями були опечатані і перебували під цілодобовою охороною спецпризначенців. 21 жовтня, за рішенням суду, рослини були знищені - їх змішали з мінеральною ватою і перемололи комбайном. Після цього подрібнену масу, яка вже не має наркотичної дії, вивезли в колекторні вигрібні ями.
 

Раніше повідомлялося, що в Іспанії вертоліт, який працював на велогонці, випадково зняв плантацію конопель.
 
Нагадаємо, у Миколаївській області ліквідували плантацію елітних конопель. Співробітники поліції виявили сотні кущів елітних конопель під час обшуку на території приватного господарства.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
ТЕГИ: наркотикивидеофотополицияконопля
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі