15:12 03.04.2018

Мітингувальники-націоналісти передали до АПУ свої вимоги і пропозиції, акція завершилася

1 хв читати
Мітингувальники-націоналісти передали до АПУ свої вимоги і пропозиції, акція завершилася

 Учасники маршу націоналістичних партій і організацій "Маршу проти олігархів в Україні" завершили свій протест біля будівлі Адміністрації президента України.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", близько 15.00 вівторка активісти "Свободи", Національного корпусу і Правового сектора озвучили і передали свої вимоги і пропозиції до Адміністрації президента, після чого завершили свою акцію і розійшлися.

Під час масової акції, що відбулася в центрі Києва з ранку вівторка, в якій, за оцінками поліції, узяли участь близько 2,5 тис. людей, представники націоналістичних партій та рухів пройшли маршем вул. Грушевського спочатку до будівлі Кабміну, потім - до Верховної Ради, звідки пізніше перемістилися до Адміністрації президента України.

Під час акції націоналісти заявляли про те, що олігархи є однією з головних проблем України та сприяють розвитку корупції у країні. Також присутні заявляли, що президент України Петро Порошенко має сам не бути олігархом і боротися з олігархією в Україні, що й обіцяв під час президентських виборів.

Акція відбулася без жодних інцидентів. Правопорядок у центрі столиці України забезпечують 1,5 тис. співробітників правоохоронних органів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА