RU
 

У Житомирській області шлагбаум травмував школяра

Корреспондент.net,  8 жовтня 2018, 18:03
0
179
У Житомирській області шлагбаум травмував школяра
Фото: Скриншот
У дитини два відкритих переломи

Хлопчик був терміново госпіталізований у лікарню з відкритими переломами щелепи і лівої руки.

 
У Житомирській області металевий шлагбаум біля школи важко травмував першокласника. Дитина госпіталізована, повідомляє ТСН у понеділок, 8 жовтня.
 
"У шкільну котельню вантажівка завозила дрова, водій відкрив шлагбаум, в'їхав на територію школи, але не вписався в поворот і причепом зачепив металеву стрілу. Від сильного удару вона відірвалася і полетіла в дитину, яку батько вів на заняття", - йдеться в повідомленні.
 
Хлопчик був терміново госпіталізований з відкритими переломами щелепи і лівої руки. А водій навіть не помітив, що сталося. Він спокійно поїхав далі, його зупинили тільки крики свідків.
 
"Сильний удар був, такий глухий удар і я озирнувся - і побачив, що дитя полетіло. І вже впало, і кричить, і рука висіла, кров йшла", - розповів батько постраждалого школяра Дмитро Романюк.
 
Мати хлопчика стверджує, що в інциденті є і провина адміністрації школи, яка організувала підвезення дров, коли школярі йдуть до навчального закладу.
 
У поліції відкрили кримінальне провадження. До відповідальності хочуть залучити не тільки шофера, а й адміністрацію школи, яка дозволила такі маневри на шкільному подвір'ї.
 
 
Раніше в селі П'ятидні на Волині померла першокласниця. Дівчинці стало погано на уроці фізкультури, після чого вона померла. Медики не змогли її врятувати.
 
А в Харкові чоловік напав у під'їзді на 16-річну школярку і порізав їй горло лезом кацелярского ножа.
 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: видеошколаполицияшкольникигрузовикводительшкольникЖитомирская областьпереломмальчикнесчастный случай
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі