Документ z1199-20, чинний, поточна редакція — Прийняття від 19.10.2020
( Остання подія — Набрання чинності, відбулась 18.12.2020. Подивитися в історії? )
Виберіть формат файлу для збереження:

ДЕРЖАВНЕ КОСМІЧНЕ АГЕНТСТВО УКРАЇНИ

НАКАЗ

19.10.2020  № 155


Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
30 листопада 2020 р.
за № 1199/35482

Про внесення зміни до наказу Національного космічного агентства України від 20 вересня 2005 року № 228

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2002 року № 1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери», з метою впорядкування умов оплати праці працівників і грошового забезпечення військовослужбовців Національного центру управління та випробувань космічних засобів, представництв генерального замовника - Державного космічного агентства України НАКАЗУЮ:

1. Підпункт «г» підпункту 1 пункту 2 наказу Національного космічного агентства України від 20 вересня 2005 року № 228 «Про умови оплати праці працівників Національного центру управління та випробувань космічних засобів, представництв генерального замовника - Національного космічного агентства України», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 24 жовтня 2005 року за № 1258/11538 (із змінами), після абзацу десятого доповнити абзацами такого змісту:

«за вчене звання доцента, старшого наукового співробітника, старшого дослідника - у граничному розмірі 25 відсотків посадового окладу (ставки заробітної плати).

Зазначена доплата встановлюється працівникам, якщо їх діяльність за профілем збігається з наявним вченим званням. За наявності у зазначених працівників двох або більше вчених звань доплата встановлюється за одним (вищим) званням. Документи, що засвідчують наявність вченого звання, повинні відповідати нормам та вимогам, передбаченим законодавством.

Відповідність вченого звання профілю діяльності працівника на займаній посаді визначається керівником установи, а начальника Національного центру - рішенням Державного космічного агентства України.».

У зв’язку з цим абзаци одинадцятий-сімнадцятий вважати абзацами чотирнадцятим-двадцятим.

2. Начальнику управління фінансово-економічної політики у встановленому порядку подати цей наказ на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

3. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

4. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Голови ДКА.

Голова ДКА

В. Усов

ПОГОДЖЕНО:

Міністр розвитку економіки,
торгівлі та сільського господарства України

Міністр фінансів України

В.о. Голови Спільного представницького
органу об’єднань профспілок

Керівник Секретаріату Спільного
представницького органу сторони
роботодавців на національному рівні




І. Петрашко

С. Марченко


О.О. Шубін



Р. Іллічов



вгору