RU
 

У Росії розкритикували Навального через Україну

Корреспондент.net,  7 лютого 2021, 22:33
0
5871
У Росії розкритикували Навального через Україну
Поки Навальний залишається за гратами його вже критикує і російська опозиція

Григорій Явлінський заявив, що Навальний проводить політику, несумісну з «життям без страху і без репресій».

 

Російський політик, засновник партії Яблуко Григорій Явлінський опублікував статтю з критикою російського опозиціонера Олексія Навального, в якій, зокрема, звинуватив його і у відсутності чіткої позиції щодо подій в Україні.
 
Стаття «Без путінізму і популізму» вийшла на сайті Явлінського 6 лютого.
 
У своїй публікації Явлінський звинуватив Навального в політичному популізмі і націоналізмі, нагадав, що в минулому той брав участь в Російських маршах. Він також заявив, що розслідування «блогера-викривача, ревізорро верхніх ешелонів російської влади і бізнесу спрямовані на те, щоб розпалювати примітивну соціальну ворожнечу».
 
Явлінський вважає, що Навального і його оточення «не хвилюють поламані долі громадян, які на їхній заклик вийшли на несанкціоновані акції і опинилися за гратами».
 
Засновник «Яблука» також розкритикував Навального і його прихильників за характер протестних акцій, що пройшли наприкінці січня і початку лютого. На думку Явлінського, на мітингах не було «ні організованої вимоги звільнити політичних в'язнів, ні вимог зупинити війну в Україні», а всі вимоги стосувалися тільки фігури Навального.
 
Нагадаємо, що 2 лютого суд в Москві замінив російському опозиціонеру Олексію Навальному умовний термін у справі Ів Роше на реальний. Відповідно до рішення суду, політик повинен буде провести в колонії два роки і вісім місяців.
 
На підтримку Навального 23 і 31 січня, а також 2 лютого відбулися численні акції протесту. Протягом трьох протестних днів поліція затримала понад 10 тисяч осіб.
 
 
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: РоссияУкраина-РоссияНавальныйЯвлинский
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі