RU
 

АМКУ перезапускатимуть під керівництвом нинішнього голови

Корреспондент.net,  13 вересня 2019, 12:25
0
91
АМКУ перезапускатимуть під керівництвом нинішнього голови
Фото: epravda.com.ua
Зеленський заявив про перезапуск АМКУ

Зеленський заявив, що АМКУ боротиметься з монополією, рейдерством і контрабандою: у відомстві вже змінили заступників, але "подивляться", як працюватиме голова.

 
Президент України Володимир Зеленський заявив про перезапуск Антимонопольного комітету України. При цьому нинішній голова АМКУ Юрій Терентьєв, призначений на пост у травні 2015 року, збереже цю посаду. Про це Зеленський заявив на щорічній конференції YES у п'ятницю, 13 вересня.
 
"Що стосується антимонопольної політики, ми перезапускаємо Антимонопольний комітет. Уже змінили заступників. Подивимося, як працює голова АМК", - сказав глава держави.
 
Він підкреслив, що монополія, рейдерство і контрабанда повинні стати словами архаїзмами в Україні.
 
З моменту президентських виборів Зеленський змінив чотирьох держуповноважених АМКУ, в тому числі, призначив на посаду першого заступника голови комітету - доцента кафедри правового регулювання економіки Криворізького національного економічного університету ім. Гетьмана Ірину Копайгору.
 
Ще одна посада держуповноваженого комітету є вакантною у зв'язку з призначенням Світлани Панатіотіді заступником міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства. Свої посади держуповноважених АМКУ зберегли Марія Процішен і Ніна Сидоренко, яка є також заступником голови відомства, вони були призначені трохи пізніше від приходу в комітет Терентьєва.
 
Нагадаємо, що раніше АМКУ вирішив примусово розділити групу компаній Фірташа.
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: АМКУВладимир Зеленский
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі