17:35 29.04.2021

Зеленський підписав закон про фінансування Мінагрополітики

2 хв читати
Зеленський підписав закон про фінансування Мінагрополітики

Президент України Володимир Зеленський підписав закон про зміни до державного бюджету на 2021 рік щодо фінансування Міністерства аграрної політики та продовольства, повідомляє прес-служба глави держави.

Щоб забезпечити фінансування міністерства, підписаний президентом закон "Про внесення змін до додатків №3 та №4 до закону України "Про державний бюджет України на 2021 рік" №1393-ІХ вносить зміни до держбюджету та встановлює фінансування Мінагрополітики у розмірі 6,8 млрд грн.

Відповідно, фінансування Мінекономіки зменшується на 6,4 млрд грн, а Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів - на 434 млн грн.

Крім того, від Мінекономіки до Мінагрополітики перерозподіляються обсяги надання та повернення кредитів фермерським господарствам у сумі 50 млн грн. Це дасть змогу забезпечити діяльність Мінагрополітки.

Кабінет Міністрів за місяць з дня набуття чинності законом має забезпечити передачу будівлі за адресою: вулиця Хрещатик, 24 у Києві Міністерству аграрної політики та продовольства України.

Також на 10 млн грн збільшено фінансування Міністерства культури та інформаційної політики України за рахунок зменшення на відповідну суму видатків Державного агентства України з управління зоною відчуження.

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів постановою №1344 від 28 грудня 2020 року скасував рішення про реорганізацію Мінагрополітики шляхом приєднання до Мінекономіки та доручив відомствам у місячний термін підготувати проекти положень про відповідні центральні органи виконавчої влади. Міністром аграрної політики та продовольства було призначено Романа Лещенка.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Укренерго" продовжило до кінця доби застосування лімітів енергоспоживання

Доходи загального фонду держбюджету в травні трохи знизилися до 151,6 млрд грн

Diia.City United закликала уряд прискорити запровадження е-бронювання та збільшити термін броні до 12 місяців

РФ завдала ударів по енергооб'єктах у п'яти областях, можливі зміни в обмеженні електропостачання - Міненерго

Націоналізовано активи компанії, пов'язаної з російським букмекером, на суму понад 1,8 млрд грн

Аграріям із чинною бронню на мобілізацію автоматично пролонговано її на 1 місяць

"Укренерго" запроваджує ліміти споживання на перший день літа з 18:00 до 23:00

"Укренерго" попереджає про ймовірне повернення до обмежень е/е через можливий дефіцит

Кабмін встановив із 1 червня тариф на е/е для населення в 4,32 грн/кВт-год - перший заступник голови енергокомітету Ради

Країни ЄС згодні координувати зусилля для скорочення імпорту енергоносіїв із РФ до нуля - єврокомісар

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА