RU
 

Під Києвом на одному переході за добу збили двох жінок

Корреспондент.net,  10 липня 2019, 07:34
0
446
Під Києвом на одному переході за добу збили двох жінок
Фото: facebook.com/pol.kyivregion
На переході за добу дві жінки потрапили в ДТП

Одна із жінок-пішоходів загинула на місці, друга - перебуває в реанімації у важкому стані.

 
На трасі Київ - Одеса, у Київській області, поблизу селища міського типу Калинівка, за добу сталися дві серйозних ДТП за участю жінок-пішоходів. Одна з них загинула, друга у важкому стані і знаходиться в реанімації. Про це у вівторок, 9 липня, повідомила пресслужба Патрульної поліції області.
 
Зазначається, що аварії сталися вранці 8 і 9 липня.
 
Під час першої з ДТП, яка сталася 8 липня, автомобіль Volvo рухався по трасі, у крайній лівій смузі, у бік Києва. У цей момент жінка-пішохід різко вибігла на проїжджу частину. Від отриманих травм вона померла на місці. Загиблою виявилася 56-річна жінка, мешканка села Путрівка Васильківського району Київської області.
 
Друга аварія сталася на тому ж переході вранці 9 липня. Як повідомляють поліцейські, водій Hyundai їхав у середній смузі по Одеській трасі у бік столиці. У цей момент мешканка села Пологи переходила проїжджу частину. Її збив автомобіль. Постраждалу госпіталізували в лікарню Василькова. Діагноз жінки - політравма. Вона знаходиться в реанімації, і її стан оцінюється як важкий.
 
На обох ДТП працювали слідчо-оперативні групи і криміналістична лабораторія Головного управління поліції. Подробиці аварій з'ясовують правоохоронці.
 
Напередодні повідомлялося, що на трасі Київ - Одеса троє людей загинуло при зіткненні зерновозів.
 
А на трасі Київ - Чоп унаслідок ДТП заживо згоріли військові. Вони знаходилися в кабіні авто для конвоювання засуджених.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
ТЕГИ: ДТППешеходыКиевская область
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі