07:33 09.05.2019

П'ять нардепів "Самопомочі" заявили про вихід з партії

2 хв читати
П'ять нардепів "Самопомочі" заявили про вихід з партії

Народні депутати України Вікторія Войціцька, Олександр Данченко, Іван Мірошниченко, Олена Сотник і Олександр Опанасенко подали заяву про вихід з членів партії "Самопоміч".

"Ми, члени фракції "Об'єднання "Самопоміч", Вікторія Войціцька, Олександр Данченко, Іван Мірошниченко та Олена Сотник, подали заяву про вихід з членів партії "Об'єднання "Самопоміч", - написала В.Войціцька на своїй сторінці в Facebook у середу ввечері.

Разом з тим, В.Войціцька підкреслила, що нардепи, які заявили про вихід, "завжди були командою однодумців, багато пройшли разом із партією, це був насичений подіями період".

У заяві сказано, що більшість депутатів, членів фракції "Самопоміч", протягом року провели більше десятка зустрічей з керівництвом партії, зокрема і за участю лідера, на яких порушувалися проблемні питання.

Зокрема, про відсутність прозорих процесів і прийняття рішень у партії, про втрату ідеологічного базису, звалювання в популізм заради утримання політичного рейтингу і відсутність чіткої стратегії для України і бажання стати "дійсно загальноукраїнською партією".

"На жаль, жодна із запропонованих пропозицій щодо врегулювання викликів і впровадження стратегії розвитку політичної сили не була реалізована, жодної з домовленостей не виконано", - підкреслила вона.

В.Войціцька також зазначила, що на даному етапі "наше бачення шляху для захисту майбутнього українців кардинально відрізняється від позиції партії".

"Тому політичні шляхи розходяться, що не виключає плідної співпраці в інших форматах і нашого перебування у фракції "Самопоміч" до завершення повноважень, які нам делегували люди", - підсумувала вона.

Лідер політичної партії, мер Львова Андрій Садовий на своїй сторінці в Фейсбук підтвердив бажання нардепів "перейти в статус позапартійних депутатів". Він зазначив, що до кінця каденції депутати все ж залишаться в його фракції.

"Домовилися співпрацювати в будь-яких форматах, до яких нас приведе майбутнє. Дякуємо за співпрацю та удачі!", - резюмував лідер партії.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Порошенко везе на фронт 2 тисячі денних та нічних FPV-дронів і "Мавіків"

Нетаньягу заявив, що намір Іспанії, Ірландії та Норвегії визнати Палестину надихне ворогів Ізраїлю

Бельгія, яка головує в Євросоюзі, має намір до кінця червня розпочати переговори про вступ Молдови та України до ЄС

Ізраїль відкликає своїх послів із Норвегії та Ірландії для термінових консультацій через рішення визнати Палестину державою

Геращенко має намір звернутися до Мецоли у зв'язку з проявом сексизму з боку спікера Ради

Участь Індії в Саміті миру може спонукати Китай також узяти в ньому участь - нардеп

Президент Румунії візьме участь у Саміті миру у Швейцарії - Зеленський

У ЄС погодили план із використання доходів від заморожених активів РФ для допомоги Україні

Німеччина може підтримати американський план допомоги Україні на $50 млрд - ЗМІ

Автор законопроєкту про демографічні податки його відкликає - нардеп Железняк

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА