12:56 14.01.2019

В Україні в найближчу добу буде помірний мороз і подекуди сніг

2 хв читати
В Україні в найближчу добу буде помірний мороз і подекуди сніг

 В Україні в найближчу добу 15 січня вітряну і з опадами погоду в більшості областей визначатимуть атмосферні фронти, що переміщуються із Центральної Європи, повідомляє Укргідрометцентр.

Очікується невеликий сніг; удень у Приазов'ї та Криму - помірний мокрий сніг із дощем, а в центральних і більшості північних регіонів, а також в Одеській та Миколаївській областях - без істотних опадів. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер західний, 7-12 м/с, уночі, вранці пориви 15-20 м/с, місцями хуртовина.

Температура протягом доби 1-6° морозу, в східних, південних регіонах і в Дніпропетровській області від 2° морозу до 3° тепла, в Криму 1-6° тепла (вночі в Прикарпатті та Закарпатті 7-9° морозу).

У Києві 15 січня вночі прогнозується невеликий сніг, слабка хуртовина, вдень без істотних опадів. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер західний, 7-12 м/с, вночі, вранці пориви 15-20 м/с. Температура протягом доби 2-4° морозу.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії в Києві 15 січня найвища температура вдень була 7,9° в 1975 році, найнижча вночі -24,7° у 1943 році.

В Україні 16 січня в західних областях прогнозується сніг, удень на Прикарпатті сніг із дощем, температура вночі 0-5° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла. На решті територій без істотних опадів, лише в східних областях помірний, уночі місцями значний сніг.

Температура вночі 6-11° морозу, вдень 1-6° морозу; в Криму вночі 1-7° морозу, вдень 0-5 тепла. На дорогах країни ожеледиця. Вітер західний і південно-західний, 7-12 м/с.

У Києві 16 січня без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура вночі 6-8°, вдень 1-3° морозу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На полях Азійського саміту Зеленський обговорив із міністром оборони США посилення української ППО та коаліцію F-16

У Миколаївській області вночі збито 11 "шахедів", через падіння уламків горіли склади промпідприємства

Війська РФ протягом доби завдали понад 380 ударів по Запорізькій області

Силами ППО вночі знищено 24 із 25 "шахедів", які атакували Україну

Війна з Китаєм не є неминучою, незважаючи на зростаючу напруженість в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні - глава Пентагону

Україна має підтвердження 106 країн про участь у Саміті миру

У Чорному морі перебувають три кораблі РФ, зокрема один носій "Калібрів"

Міністр оборони Китаю заявляє про відсутність поставок зброї Росії

Сили оборони за добу ліквідували 1080 окупантів

Китайський безекіпажний космічний корабель приземлився на зворотному боці Місяця для історичної місії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА