RU
 

КПВВ Станиця Луганська знову закритий, незважаючи на локалізацію пожеж

Корреспондент.net,  2 жовтня 2020, 09:59
0
454
КПВВ Станиця Луганська знову закритий, незважаючи на локалізацію пожеж
Фото: Госпогранслужба Украины
Вогнем пошкоджено модуль співробітників Міжнародного комітету Червоного Хреста

Займання безпосередньо на території КПВВ - не було допущено, але загроза поширення вогню з прилеглої території не виключається.

 
Контрольний пункт в'їзду-виїзду (КПВВ) Станиця Луганська на лінії розмежування в Луганській області станом на ранок п'ятниці тимчасово закритий. Про це повідомляє Держприкордонслужба 2 жовтня.
 
 
"Тривають роботи з локалізації наслідків пожежі. Основні осередки вогню поблизу КПВВ Станиця Луганська локалізовано", - йдеться в повідомленні.
 
У відомстві нагадали, що КПВВ був тимчасово закритий у четвер через поширення пожежі. Вогнем частково пошкоджено об'єкти в сервісній зоні у КПВВ, зокрема, модуль співробітників Міжнародного комітету Червоного Хреста, який служив пунктом надання допомоги особам, які перетинають лінію розмежування.
 
Займання в сервісній зоні ліквідовано, а безпосередньо на територію КПВВ - не допущено, однак загроза поширення вогню з прилеглої території, де ще є окремі осередки тління, не виключається.
 
"Проводяться всі необхідні заходи з ліквідації наслідків пожежі та роботи для відновлення функціонування КПВВ", - додали в прикордонне відомство.
 
Нагадаємо, що в Луганській області під час пожеж загинуло 11 осіб. Під загрозою вогню перебуває 31 населений пункт. З основних восьми осередків ліквідували поки що тільки один.
 
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: огоньЛуганская областьКПП
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі