BMW презентувала новий логотип: для ери електрокарів (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

BMW презентувала новий логотип: для ери електрокарів (фото)

Фондовий ринок
2656
BMW показала в матеріалі про історію бренду новий логотип — він став двомірним і більш чітким. Компанія зберегла основні елементи та кольори — білий і синій.
Як зазначає старший віце-президент BMW Йенс Тімер, зміна логотипу зумовлена зміною самої компанії. Автовиробник стає «брендом відносин», а «прозорий» логотип повинен символізувати відкритість і ясність.
“Старе чорне кільце було замінено, що дозволило новому логотипу стати більш відкритим та виразнішим. Новий логотип та дизайн бренду символізують важливість та вагомість простоти бренду для руху вперед та задоволення від водіння у майбутньому”, – коментує зміни Йенс Тімер, Віце-президент BMW.
BMW презентувала новий логотип: для ери електрокарів (фото)
Походження логотипу. Коли ім’я BMW вперше було включено до комерційного реєстру в липні 1917 року, компанія не мала логотипу. Так само в першій рекламі того ж місяця також не було жодного символу чи емблеми BMW.
Тим не менш, вже 5 жовтня 1917 року компанія отримала свій логотип. Перший знак BMW зберігав круглу форму старого логотипу Rapp. Зовнішнє кільце символу тепер було обмежене двома золотими лініями й наносило букви BMW. А у середині було два кольори — білий та синій. Ці кольори відображають кольори штату Баварія, звідки та бере свій початок компанія. Саме таке положення і мають кольори на геральдиці Баварії, але на логотипі вони мають зворотне положення, оскільки було заборонено використовувати державні символи у комерційних компаніях.
BMW презентувала новий логотип: для ери електрокарів (фото)
За матеріалами:
Na chasi
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас