RU
 

Прокурори проходять третій етап атестації

Корреспондент.net,  3 грудня 2019, 17:38
0
79
Прокурори проходять третій етап атестації
Фото: 112 Украина
ГПУ

На третьому етапі прокурори виконають письмове практичне завдання для оцінки рівня володіння практичними вміннями і навичками.

 
Розпочався третій етап атестації прокурорів Генеральної прокуратури України (ГПУ), яку проходять 769 правоохоронців, повідомляє прес-служба ГПУ у вівторок, 3 грудня.
 
"Почався завершальний етап атестації прокурорів ГПУ. До нього допущені 769 прокурорів, які успішно пройшли тестування на знання і вміння в застосуванні закону і відповідність здійснювати повноваження прокурора, а також тестування на загальні здібності і навички", - йдеться в повідомленні.
 
На третьому етапі прокурори виконають письмове практичне завдання для оцінки рівня володіння практичними вміннями і навичками, а також пройдуть співбесіду з метою виявлення відповідності вимогам професійної компетентності, професійної етики і чесноти.
 
"Планується, що співбесіди з усіма прокурорами ГПУ буде завершено до кінця грудня цього року", - сказано в повідомленні.
 
Співбесіда полягатиме в обговоренні результатів дослідження членами комісій матеріалів атестації щодо дотримання прокурором правил професійної етики і чесноти, зокрема інформації, наданої НАБУ, і відповідей прокурора на додаткові питання, які могла заздалегідь поставити кадрова комісія.
 
Рішення про проходження співбесіди будуть публікуватися кадровими комісіями в той же день на офіційному сайті Генеральної прокуратури України.
 
Напередодні Президент Володимир Зеленський заявив, що органи прокуратури повинні зайнятися виправленням свого іміджу і зосередитися на справах Майдану і боротьбі з корупцією.
 
Раніше голова ГПУ Руслан Рябошапка розповів про масові звільнення. У рамках реформи прокуратури будуть звільнені сотні прокурорів, а також буде ліквідовано військову прокуратуру.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
 
ТЕГИ: Генпрокуратурапрокуратурареформы
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі