Дмитро Дубілет інвестував в український fashion-стартап — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дмитро Дубілет інвестував в український fashion-стартап

Фондовий ринок
1124
Український fashion-стартап Love&Live залучив новий раунд інвестицій від одного із співзасновників monobank Дмитра Дубілета. Наразі сума угоди не розголошується, проте відомо, що оцінка у рамках раунду склала $15 млн, повідомляє AIN.ua.
За словами представників компанії, інвестиції вони планують витратити на підкорення нових ринків, зокрема Німеччини та Великої Британії вже у 2021 році.
Наразі чинними інвесторами Love&Live є український венчурний фонд SMRK і засновник Ajax Systems Олександр Конотопський. Засновниками компанії є український підприємець Олексій Омелянчук і фотограф, дизайнер Катерина Іваненко.
Виторг стартапу за рік, як стверджують фаундери, збільшився у 3,5 раза, а оцінка компанії — у шість разів за півтора року.
Як зазначив Дмитро Дубілет, для нього ця інвестиція є непрофільною. «Але у Love&Live настільки круті цифри зростання та інші операційні показники, що мені було не складно на це зважитися», — наголосив він.
І додав, що набутий досвід у менеджменті, маркетингу та IT буде корисний проєкту та «дозволить йому всіх порвати не тільки в Україні, а й за кордоном».
За матеріалами:
Мінфін.com.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас