15:32 17.11.2015

У Києві "мінували" станції метро і заклади громадського харчування

1 хв читати
У Києві "мінували" станції метро і заклади громадського харчування

В Києві правоохоронцям надійшла інформація про нібито мінування закладів громадського харчування і двох станцій метро.

"Повідомив про закладку вибухівки невідомий чоловік. На вказаних об'єктах працюють представники профільних служб поліції. Після ретельної перевірки станцій метро вибухових речовин не виявлено, тому метрополітен працює у звичайному режимі. Огляд приміщень громадського харчування триває", - йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції в Києві у вівторок.

У свою чергу прес-служба КП "Київський метрополітен" на сторінці у Фейсбук уточнила, що у зв'язку з анонімним повідомленням про мінування з 11:23 до 11:36 була закрита станція "Чернігівська", а з 11:24 до 11:35 - станція "Гідропарк".

У Нацполіції поінформували, що до огляду приміщень і прилеглих територій залучені співробітники поліції столичного метрополітену і всіх районних управлінь столиці. На місцях також працюють кінологи і рятувальники.

Правоохоронці проводять оперативно-розшукові заходи із встановлення "мінера". У поліції нагадали, що за свідомо помилкове повідомлення про загрозу безпеки громадян, знищення або ушкодження об'єктів власності, згідно за ст. 259 КК України, правопорушникові загрожує до шести років позбавлення волі.

Як повідомляють користувачі соцмереж і низка ЗМІ, в Києві з невідомих причин закриті заклади мережі громадського харчування McDonald's.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА