Торік Укрзалізниця відремонтувала колій найбільше за останні 5 років - Кравцов — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Торік Укрзалізниця відремонтувала колій найбільше за останні 5 років - Кравцов

Фондовий ринок
183
Торік Укрзалізниця відремонтувала майже 2 тисячі км колій – найбільше за останні 5 років.
Про це сказав голова правління АТ “Укрзалізниця” Євген Кравцов, повідомляє прес-служба компанії.
“Минулоріч Укрзалізниця відремонтувала загалом майже 2 тис. км колій. Це найбільший показник за останні 5 років. Більшу частину робіт з ремонту та модернізації колій у 2018 році виконано на основних напрямках транс’європейської транспортної мережі (TEN-T), що сприятиме інтеграції України в європейську транспортну систему”, – зазначається в повідомленні.
За словами Кравцова, у 2017 році Україну було включено до індикативних карт Європейської транспортної мережі TEN-T. І вже у 2018 році на мережі TEN-T Укрзалізниця реконструювала близько 300 км колій.
“Завдяки цим ремонтам ми продовжили розвиток транзитного потенціалу країни. У цьому році плануємо не збавляти темпи”, – зазначив керівник Укрзалізниці.
За його інформацією, торік, зокрема, було реконструйовано 281,5 км колій, капітальним ремонтом відремонтовано 273,3 км колій, середнім ремонтом – 809,9 км колій та комплексно-оздоровчим – 549,7 км колій.
Найбільше робіт, за інформацією Укрзалізниці, проводилося на напрямках Київ – Жмеринка – Підволочиськ – Львів – Мостиська, від Львова до західного прикордонного переходу станції Чоп, Фастів – Миронівка – П’ятихатки – Чаплине – Покровськ, Жмеринка – Одеса, Ягодин – Ковель – Здолбунів – Козятин та Київ – Ніжин.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас