19:41 25.10.2019

Суд відправив під нічний домашній арешт підозрювану у викраденні дитини в Коцюбинському

2 хв читати
Суд відправив під нічний домашній арешт підозрювану у викраденні дитини в Коцюбинському

Ірпінський міський суд Київської області відправив під нічний домашній арешт з 20:00 до 08:00 на два місяці Анастасію Глотову, підозрювану у викраденні тримісячного хлопчика в смт Коцюбинському Київської області.

Як повідомляє Hromadske в п'ятницю ввечері, суд зобов'язав підозрювану носити електронний браслет і заборонив спілкуватися з потерпілою.

Її захист зазначав, що склад злочину не передбачає такого суворого запобіжного заходу, як тримання під вартою і просив обрати альтернативний захід - домашній арешт. Прокуратура відзначала ризик втечі, тиск на свідків, приховування або знищення доказів і просила суд заарештувати дівчину на два місяці без альтернативи внесення застави. При цьому сама підозрювана з журналістами не спілкувалася.

Як повідомлялося, вранці 23 жовтня в смт Коцюбинському невідома жінка викрала тримісячну дитину у матері й зникла у невідомому напрямку на автомобілі. "Як відомо, напередодні одинока мати познайомилася з нібито волонтерами, які запропонували обміняти дитячі речі. Не вбачаючи небезпеки, жінка дала потримати дитину зловмисниці, яка раптово схопила хлопчика і втекла на легковику срібного кольору", - розповіли в поліції.

Правоохоронці ввели в Київській області план-перехоплення, після чого авто зупинила зупинила патрульна поліція Києва. Через деякий час викрадачку в с. Софійській Борщагівці Київської області було затримано, а трохи пізніше живим і неушкодженим було знайдено і саме немовля.

Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

РФ атакує південні та центральні області України кількома групами ударних БпЛА

Кількість бойових зіткнень зросла до 102, найскладніша ситуація залишається на Куп'янському та Покровському напрямках - Генштаб

Війська РФ від початку доби використали 69 УАБів і понад 360 дронів-камікадзе для ударів по Україні - Генштаб

Окупанти атакують уздовж майже всієї лінії фронту, від початку доби було 82 ворожі штурми - Генштаб

За ексзаступника керівника Офісу президента Смирнова внесли заставу в десять млн грн

Гетманцев анонсує цілодобові пости і відеоспостереження на тютюнових фабриках

Міністри оборони України та США обговорили поточну ситуацію на полі бою та відновлення бойових бригад

Богомолець: Мартиненко робив усе, щоб Україна ставала кращою

Польща не накладала обмежень на використання Україною польської зброї, українці можуть воювати, як хочуть

Разумков про Мартиненка: він був професіоналом і порядною людиною

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА