День фінансів: варіанти страховок від Covid-19, найзбитковіший банк України, пільги для бізнесу столиці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів: варіанти страховок від Covid-19, найзбитковіший банк України, пільги для бізнесу столиці

967
У п’ятницю, 11 грудня, нам вдалося дізнатися про найбільш прибуткові й найбільш збиткові банки, варіанти страховок від Covid-19, причини підвищення цін на залізничні квитки:
Найбільш прибуткові й найбільш збиткові банки. За підсумками січня-жовтня 2020 року найбільш прибутковим банком став державний ПриватБанк, а найбільш збитковим – Укрексімбанк. За даними Нацбанку, за десять місяців ПриватБанк отримав 22,85 млрд грн чистого прибутку.
День фінансів: варіанти страховок від Covid-19, найзбитковіший банк України, пільги для бізнесу столиці
Зазначимо, в Мінфіні нагадали, коли банки можуть блокувати наші з вами операції.
Пільги для столичного бізнесу продовжать. Міська влада продовжить пільги для столичного бізнесу, введені в березні, на початку карантину. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко. Наприклад, на період карантину, коли бізнес фактично не працює, сплата за договорами розміщення засобів пересувної і сезонної торгівлі – незалежно від розміру плати, визначеної в договорах оренди – складе 1 гривню, більше про пільги.
Як ФОПам отримати “карантинні” 8 тисяч. Мінекономіки нагадує, з 14 грудня для фізосіб-підприємців почне працювати сервіс в додатку “Дія” для отримання одноразової допомоги в розмірі 8 тисяч грн. Подати заявку на отримання фінансової допомоги можна буде до 21 грудня.
Зростання цін на житло. Україна в ТОП-10. Згідно з даними дослідження Global House Price Index компанії Knight Frank Україна потрапила до десятки країн з найбільш помітним зростанням цін на житло і розмітилася на шостому місці.
Можливий старт вакцинації в Україні. За словами в.о. керівника Центру громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я Ігоря Кузіна, вакцинація від COVID-19 в Україні орієнтовно стартує 1 березня 2021 року. При цьому фактичні терміни можуть змістити в разі затримки з поставками.
До речі, більшість українських страхових компаній оперативно відреагували на ситуацію, що склалася з пандемією, і розробили пакети пропозицій щодо страхування від Covid-19.
День фінансів: варіанти страховок від Covid-19, найзбитковіший банк України, пільги для бізнесу столиці
Ціни і умови різні. Щоб заощадити ваш час, ми зібрали інформацію і проаналізували пропозиції від провідних страхових компаній:

Страхування від коронавірусу Covid-19 в Україні: варіанти і ціни 😷💰

Чому зібралися підвищувати ціни на залізничні квитки? Як повідомив керівник комунікації і маркетингу “Пасажирської компанії” АТ “Укрзалізниця” Олександр Шевченко, компанія закладає в свій фінансовий план на 2021 рік плавне збільшення тарифів на пасажирські перевезення на 2% на місяць, починаючи з 1 березня, щоб інвестувати в поліпшення якості послуг, що надаються.
Абонентська плата також може зрости. В Україні планується введення абонентської плати на гарячу, холодну воду і сміття. Через це витрати для жителів країни на житлово-комунальні послуги збільшаться. Давайте розбиратися разом! Пропонуємо дізнатися, що ж таке абонентська плата, хто її встановлює і з чого складається тариф.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас