09:40 01.03.2019

ДТП на Броварському проспекті в Києві, є жертви

2 хв читати
ДТП на Броварському проспекті в Києві, є жертви

О 23:24 четверга в Києві на Броварському проспекті сталася дорожньо-транспортна пригода (ДТП), внаслідок якої загинули три людини, повідомляє прес-служба Держслужби України з надзвичайних ситуацій.

"Як виявилось, зіткнулися автомобілі ЗАЗ Vida, Peugeot Boxer та Volkswagen Passat. В автомобілі ЗАЗ Vida було заблоковано тіло водія і двох пасажирів. Рятувальники проводили роботи з деблокування загиблих та змивання паливно-мастильних матеріалів із проїжджої частини дороги", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому на сторінці столичного главку ДСНС у соцмережі Facebook у п'ятницю вранці.

Обставини виникнення дорожньо-транспортної пригоди встановлюють правоохоронні органи.

Водночас у поліції Києва додали, що в ДТП, окрім того, що три людини загинули, ще четверо отримали травми, зокрема водій, лікар, фельдшер і пацієнт карети "швидкої".

"Унаслідок ДТП тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості отримали водій, лікар, фельдшер і пацієнт карети "швидкої". Їх доправили до медичних закладів. А водій і двоє пасажирів ЗАЗ Vida від отриманих травм загинули на місці", - повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

У поліції розповіли, що, за попередньою інформацією, водій легкового автомобіля їхав у напрямку станції метро "Лівобережна", виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з машиною "швидкої" і зачепив Volkswagen, що йшов за "швидкою".

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі терміном до десяти років із позбавленням права керувати транспортними засобами терміном до трьох років.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА