17:05 30.03.2018

Холодницький: Від негласних пропозицій працювати проти НАБУ я відмовлявся

1 хв читати
Холодницький: Від негласних пропозицій працювати проти НАБУ я відмовлявся

 Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький заявив, що раніше відмовлявся від негласних пропозицій працювати проти Національного антикорупційного бюро України (НАБУ).

"Коли негласно були пропозиції попрацювати проти НАБУ, я відмовлявся. Я говорив, що САП цим займатися не буде, і вважаю, що робив правильно. На жаль, детективи НАБУ такою пропозицією щодо САП скористалися", - сказав він на брифінгу в п'ятницю в Києві.

Н.Холодницький стверджує, що відносини між керівниками НАБУ і САП завжди перебували в рамках Кримінального процесуального кодексу України.

"Питання наших відносин. Завжди були відносини у рамках КПК. Щойно прокурор схвалював підозру - він був хорошим, він був активним, але як тільки прокурор починав питати про докази, чим підтверджуєте кожне слово, написане в підозрах, він одразу ж ставав зі старої системи , він ставав якимось не таким", - розповів він.

Н.Холодницький наголосив, що як керівник прокуратури завжди діяв і діятиме в рамках закону і вимагатиме від слідства надання повної доказової бази.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА