20:35 31.01.2021

Заторів на дорогах немає, очікується сніг і мокрий сніг

2 хв читати
Заторів на дорогах немає, очікується сніг і мокрий сніг

Станом на вечір неділі, 31 січня, на автодорогах заторів немає, у найближчі 2 доби очікується сніг, повідомили в Держслужбі з надзвичайних ситуацій України.

"Станом на 19.00 31 січня спостерігається місцями невеликий сніг у Кіровоградській, Миколаївській, Одеській, Черкаській та Чернівецькій областях ... проїзд на дорогах загального користування забезпечено, заторів немає", - йдеться в повідомленні на сайті відомства в неділю ввечері.

Зазначається, що для забезпечення проїзду і розчищення автодоріг на території України від Служби автомобільних доріг залучено 1 тис. 562 працівники і 1 тис. 172 одиниці техніки.

У ДСНС наголосили, що всього з початку негоди проведено буксирування понад 1,2 тис. од. автотранспортних засобів (з них 32 карети швидкої медичної допомоги, 30 автобусів), надано допомогу понад 2,2 тис. осіб (із них 3 породіллі), розпиляно і прибрано 103 повалених дерева, розчищено від снігу 910 км дорожнього покриття. Від ДСНС залучалося 1,4 тис. працівників особового складу і 457 одиниць техніки.

Рятувальники також зазначили, що в найближчі 2 доби в Україні очікується сніг і мокрий сніг, на півдні з дощем, часом посилення вітру до 15-20 м/с, 1 лютого в центральних, Одеській, Миколаївській і Харківській областях істотний мокрий сніг і дощ, налипання мокрого снігу, ожеледь; 31 січня вдень і протягом 2 лютого у більшості областей без істотних опадів.

"На дорогах, окрім півдня, ожеледиця", - сказано в повідомленні.

Температура 31 січня протягом доби 0-5° морозу, на півдні та сході 0-5° тепла; 1-2 лютого зниження температури вночі до 4-10° морозу, в північній частині до 13° морозу, вдень до 0-6° морозу; на півдні і сході температура відчутно не зміниться: вночі близько 0°, вдень 2-8° тепла.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Відключення світла у вівторок можуть збільшуватися за рахунок більшого обсягу обмеження е/е

Італія може передати Україні другу систему ППО SAMP/T

Суд вирішив передати столичний БФК Gulliver в управління АРМА, власник має намір оскаржити рішення

На фронті вже відбулося 102 бойових зіткнення, на покровському напрямку - 35, повідомляє Генштаб ЗСУ

Українські прокурори повідомили про підозру 42 російським офіцерам, причетним до сексуального насильства на окупованих територіях

У Харкові спрацювала ППО, інформації про постраждалих немає

Зливові дощі на півдні Німеччини призвели до масштабних повеней, є загиблі

Унаслідок обстрілів на Дніпропетровщині пошкоджений інфраструктурний об'єкт

Поліція в Києві викрила банківських службовців, які вкрали майже 6,2 млн грн із рахунку клієнтки

Нетаньягу заявив Кнесету, що кампанія в Газі не припиниться аж до розгрому ХАМАС

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА