Приват24 запустив сервіс відслідковування та сплати штрафів ПДР — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приват24 запустив сервіс відслідковування та сплати штрафів ПДР

Особисті фінанси
5939
ПриватБанк додав в Приват24 новий функціонал пошуку і оплати штрафів за порушення правил дорожнього руху, в тому числі оформлених системою відеофіксації порушень, яка працює в Україні з 1 червня 2020 року.
Про це Finance.ua повідомили в пресслужбі компанії.
“Штрафний” сервіс доступний всім клієнтам банку в новій веб версії Приват24 та мобільному банку Privat24 для Android і iOs.
Для отримання інформації про неоплачені штрафи потрібно перейти в розділ “Платежі” – “Штрафи за порушення ПДР”. У мобільній версії для iOS штрафи можна знайти в розділі “Платежі” через пошук одержувача “Штрафи за порушення ПДР”.
Приват24 автоматично “підтягне” інформацію з бази даних МВС за номером ІПН клієнта банку. Також отримати інформацію про неоплачені штрафи можна за номером постанови про накладення штрафу.
Сплатити штраф в один клік можна за допомогою будь-якої карти, прив’язаний до Приват24.
Приват24 запустив сервіс відслідковування та сплати штрафів ПДР
Нагадаємо, з 1 червня відбувся офіційний запуск камер автоматичної фіксації порушень ПДР. За перші хвилини в столиці було зафіксовано понад двісті випадків перевищення швидкості. МВС також розглядає можливість відправки на перенавчання водіїв, які неодноразово порушили ПДР.

Довідка Finance.ua:

  • ПриватБанк запустив в Україні новий сервіс «Готівка на касі», який дозволяє отримати готівку під час оплати покупок банківською карткою на касі супермаркетів та інших торговельних закладів, без необхідності використовувати банкомати.

10 речей, які ви не знали про ПриватБанк 🧐

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас