07:17 23.07.2020

Російські найманці 15 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, четверо українських військовослужбовців отримали поранення

1 хв читати
Російські найманці 15 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, четверо українських військовослужбовців отримали поранення

За минулу добу російські найманці 15 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, четверо українських військовослужбовців отримали поранення, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"22 липня збройні формування Російської Федерації 15 разів порушили режим припинення вогню, застосувавши при цьому міномети 120-го калібру, озброєння БМП, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети, БПЛА та стрілецьку зброю ... За минулу добу, в результаті ворожих обстрілів, четверо українських військовослужбовців отримали поранення. Їх евакуювали в медичний заклад і їм надана необхідна допомога лікарів", - йдеться в повідомленні, на офіційній сторінці штабу ООС в соцмережі Фейсбук у четвер уранці.

Обстрілу піддалися наступні населенні пункти: Майорське, Кримське, Хутір Вільний, Мар'їнка, Лебединське, Водяне, Пищевик, Старогнатівка, Талаківка, Богданівка.

За даними української розвідки, за минулу добу наші захисники знищили одного і поранили не менше трьох російських найманців.

"З початку поточної доби збройні формування РФ активності не проявляли. За наявною інформацією втрат за поточну добу серед українських захисників немає", - підсумували в штабі ООС.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Силы обороны держат под контролем 70% Волчанска, в городе идут бои – ОСГВ "Хортица"

ДніпроГЕС у критичному стані, над відновленням руху працюють відповідні служби - голова ОВА

Окупанти обстріляли село на Харківщині, поранено мирну жительку - поліція

Генштаб ЗСУ: Найвища інтенсивність атак ворога - на Покровському напрямку, ситуація напружена, але контрольована

Зеленський розраховує на прискорення поставок військової допомоги Україні в межах виділеного США пакета підтримки в $61 млрд

У Кропивницькому районі обійшлося без НП після вибухів, що пролунали, - попередні дані

Унаслідок влучання авіабомб на дитячий садок у Мирнограді постраждало п'ятеро людей - поліція

У КРОПИВНИЦЬКОМУ ЧУТИ ВИБУХИ, ПОВІТРЯНІ СИЛИ ПОПЕРЕДЖАЛИ ПРО РАКЕТНУ НЕБЕЗПЕКУ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

У Харківській області триває ліквідація 9 лісових пожеж на площі понад 3,7 тис. га - ДСНС

Зеленський прибув до Сінгапуру для участі в конференції "Діалог Шангрі-Ла"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА