08:22 22.07.2020

Поліція та Нацгвардія посилять патрулювання в дев'яти регіонах країни

1 хв читати
Поліція та Нацгвардія посилять патрулювання в дев'яти регіонах країни

Співробітники поліції та Національної гвардії України посилять патрулювання в дев'яти регіонах країни, повідомила прес-служба Національної поліції України.

"Задля забезпечення безпеки громадян керівництво Національної поліції України прийняло рішення про посилення заходів із забезпечення публічної безпеки та порядку на території Вінницької, Житомирської, Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Рівненської, Тернопільської, Хмельницької та Чернівецької областей", - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що правоохоронці патрулюватимуть вулиці населених пунктів, території автостанцій та залізничних вокзалів, центральні частини обласних центрів і громадські місця, де може перебувати значна кількість громадян. На в'їздах і виїздах з обласних центрів буде виставлено мобільні пости.

Крім того, до складу поліцейських нарядів увійшли військовослужбовці Нацгвардії.

Поліцейські також перевірятимуть документи у підозрілих осіб і проводитимуть поверхневий огляд з метою виявлення вибухівки в тих транспортних засобах, які за зовнішніми ознаками не використовуються власниками тривалий час.

"Особливу увагу правоохоронці звертають на підозрілі речі та предмети (пакети, сумки, коробки, ящики), до яких можуть бути поміщені вибухонебезпечні матеріали та вибухові пристрої. Крім того, поліцейські забезпечують безпеку дорожнього руху на автошляхах", - додали у відомстві.

Такі заходи здійснюються для запобігання терористичним діям і для своєчасного реагування на них.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Мовний омбудсмен наголошує на необхідності дотримання мовного законодавства співробітниками ТЦК і СП

Через "Резерв+" оновили свої дані майже 190 тис. жінок - Міноборони України

У допитах Баканова не було процесуального сенсу, конспірологія про його недоторканність недоречна - перший заступник директора ДБР

У Дніпрі внаслідок ракетної атаки вже восьмеро постраждалих, із них двоє дітей - МВС

Через негоду знеструмлені споживачі 68 населених пунктів у Львівській та Сумській областях - Міненерго

У справі про прорив ворога на Харківщині допитано військове керівництво і бійців, правоохоронці вивчають секретні документи - перший заступник директора ДБР

Унаслідок російських обстрілів на Херсонщині поранені чотири людини - голова ОВА

Довідка про здобувача освіти тепер доступна для формування в ЄДЕБО - Міносвіти

Наративи депутатів-держзрадників тотожні тезам Путіна перед вторгненням в Україну - перший заступник директора ДБР

Перший заступник директора ДБР: Справа про держзраду Дубінського на завершальному етапі, на суді почуємо багато цікавого

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА