17:25 04.11.2020

ЦВК: Другий тур виборів мера 15 листопада відбудеться в чотирьох містах, 22 листопада - в семи

1 хв читати
ЦВК: Другий тур виборів мера 15 листопада відбудеться в чотирьох містах, 22 листопада - в семи

Повторне голосування (так званий другий тур) на виборах міського голови в кількох обласних центрах і великих містах України відбудеться 15 та 22 листопада, повідомляє Центральна виборча комісія.

"Поки всі активно стежать за виборами в Америці, хочемо нагадати, що виборчий процес в Україні досі триває. З інформації, яку ми отримали сьогодні, повторне голосування вже призначили в дев’яти областях. Голосування відбудеться 15 та 22 листопада", - йдеться в повідомленні ЦВК на сторінці в соцмережі Facebook у середу.

Згідно з інфографікою Центрвиборчкому, 15 листопада другий тур виборів мера відбудеться в Луцьку (Волинська обл.), Краматорську (Донецька обл.), Кам'янці-Подільському (Хмельницька обл.) і Сумах.

22 листопада виборці мають визначитися з міськими головами в Слов'янську (Донецька обл.), Дрогобичі (Львівська обл.), Ужгороді (Закарпатська обл.), Броварах (Київська обл.), Полтаві, Львові та Рівному.

Місцеві вибори в Україні відбулися 25 жовтня. Результати мають бути встановлені не пізніше ніж на 12-й день після дня голосування, тобто до 6 листопада включно.

Джерело: https://www.facebook.com/UACEC/posts/1245647712484310

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА