RU
 

У Житомирській області 17-річний хлопець замерз у полі по дорозі додому

Текст: ,  19 лютого 2021, 15:03
0
809
У Житомирській області 17-річний хлопець замерз у полі по дорозі додому
Фото: Korrespondent.net
Причину смерті встановлюють судмедексперти

Юнак повертався із приятелем із сусіднього села. Несподівано йому стало погано. Його товариш побіг за допомогою. Хлопець помер до приїзду швидкої.

 
У Житомирській області 17-річний юнак замерз у полі після того, як повертався додому із сусіднього села від друзів. Правоохоронці в рамках кримінального провадження з'ясовують обставини загибелі молодої особи, повідомили в поліції регіону.
 
Повідомлення про смерть юнака в поліцію надійшло рано вранці 19 лютого від медиків.
 
"Поліцейські встановили, що померлий був сиротою і знаходився під офіційною опікою тітки. Він навчався у випускному класі загальноосвітньої школи. За попередніми даними, близько 15 години 18 лютого юнак повідомив тітці про те, що йде в сусіднє село до друзів і до вечора обіцяв повернутися додому. Однак так і не з'явився", - йдеться в повідомленні поліції.
 
З'ясувалося, що юнак повертався додому разом з 13-річним односельцем. Вони йшли через засніжене поле. Несподівано старший відчув себе погано. Молодший кинувся на допомогу, але не зміг нічого зробити і побіг додому, де розповів про те, що трапилося опікунам свого приятеля.
 
"Хлопця знайшли безпорадним і із сильними обмороженнями серед снігових заметів. Автомобілем його привезли додому, і викликали швидку, однак він помер до приїзду лікарів", - заявили поліцейські.
 
Зараз причину смерті юнака встановлюють судово-медичні експерти.
 
Як повідомлялося раніше, у Києві в метро знайшли напівживого швейцарця без взуття. До цього хлопця затримали за бійку, а близько першої години ночі відпустили з відділення. Вранці його знайшли перехожі.
 
Також додамо, що в США жертвами екстремальних холодів стали більше 20 осіб. Сильні морози стоять у Техасі, Луїзіані й Кентуккі.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: УкраинасмертьумерЖитомирская область
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі