09:16 08.02.2020

Перший випадок загибелі громадянина США від коронавірусу стався в Ухані

1 хв читати
Перший випадок загибелі громадянина США від коронавірусу стався в Ухані

Громадянин США помер від наслідків зараження новим коронавірусом в китайському місті Ухань, повідомляє в суботу американська газета The New York Times з посиланням на посольство США в Пекіні.

За даними дипвідомства, цій людині було близько 60 років. Він помер у четвер. Жодних інших деталей про нього посольство не наводить.

"Ми направляємо найщиріші співчуття родині. З поваги до приватного життя сім'ї, жодних коментарів у нас не буде", - наводить The New York Times висловлювання представника американського посольства в Пекіні.

Також стало відомо, що серед померлих від коронавірусу в Ухані виявився громадянин Японії. Він помер у ніч на суботу, повідомила японська телерадіокомпанія NHK з посиланням на МЗС Японії.

Зазначається, що японець захворів 16 січня, а 28 січня біля нього був попередньо виявлений новий коронавірус. Водночас цей діагноз не був підтверджений на момент смерті: лікарні повідомили, що причиною смерті стала "вірусна пневмонія", але медики не впевнені, що викликана вона була саме зараженням коронавірусом.

Якщо діагноз підтвердиться, померлий стане першою жертвою коронавірусу серед громадян Японії.

За останніми даними Держкомітету охорони здоров'я КНР, кількість заражених коронавірусом досягла 34 546 осіб, зафіксовані 722 смертельних випадки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА