Apple вперше запропонувала набір для самостійного оновлення SSD в Mac Pro — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple вперше запропонувала набір для самостійного оновлення SSD в Mac Pro

Фондовий ринок
693
Компанія Apple підготувала набір для модернізації твердотільного накопичувача Mac Pro, який дозволить збільшити ємність доступного сховища в комп’ютері. Набір призначений для тих користувачів, які спочатку вибрали конфігурацію з невеликою ємністю накопичувача і тепер зіткнулися з проблемою нестачі місця. Він дозволить замінити існуючий SSD в системі і буде включати накопичувачі ємністю до 8 ТБ.
Раніше власники Mac Pro могли розширити доступне сховище, купуючи сторонні компоненти. Однак в такому випадку вони могли лише встановити ще один накопичувач в слот PCIe, а не замінювати SSD безпосередньо. Це перший раз, коли Apple запропонувала офіційний комплект для оновлення SSD системи. При цьому комплект від Apple призначений для самостійного встановлення самим клієнтом – без відвідування сервісного центру. Інструкції з модернізації накопичувача будуть доступні на сайті компанії.
Крім того, Apple підготувала незначне оновлення для 16-дюймового ноутбука MacBook Pro. Тепер конфігурація може включати нову більш продуктивну відеокарту AMD Radeon Pro 5600m, модернізація до неї обійдеться в $700 або $800, залежно від спочатку обраної версії ноутбука. Раніше топовою відеокартою для модернізації служила модель AMD Radeon Pro 5500M. Обидві відеокарти містять по 8 ГБ пам’яті, але якщо в AMD Radeon Pro 5500M використовувалася відео пам’ять GDDR6, то у випадку AMD Radeon Pro 5600m вже застосовується пам’ять HBM2. Apple стверджує, що нова відеокарта забезпечить приріст продуктивності до 75%.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас