RU
 

У Придністров'ї заявляють про можливі провокації на кордоні з Україною

Корреспондент.net,  5 серпня 2014, 22:51
0
844
У Придністров ї заявляють про можливі провокації на кордоні з Україною
Фото: venividi.ru
В КГБ Придністров'я вважають, що провокація націлена на початок збройного конфлікту з Україною

КДБ невизнаної республіки має "оперативну інформацію".

Комітет державної безпеки невизнаної Придніпровської молдавської республіки (ПМР) заявляє про можливі збройні провокації на кордоні з Україною, йдеться в заяві прес-служби відомства у вівторок, 5 серпня.

"Комітет має оперативну інформацію про наміри націоналістично налаштованих громадян України вчинити провокацію на кордоні Придністров'я з Україною. Планується скоїти напад на місця дислокації Держприкордонслужби України з території Придністров'я озброєною групою у форменому одязі Збройних сил ПМР", - сказано в повідомленні.

Як вважають в КДБ Придністров'я, підсумком цієї провокації може стати збройний конфлікт між Придністров'ям і Україною. "КДБ ПМР звертається до всіх осіб незалежно від місця проживання, які володіють інформацією щодо будь-яких інших фактів можливих провокаційних диверсій на українсько-придністровському кордоні, негайно повідомляти по телефону довіри... Конфіденційність гарантується", - сказано в заяві.

Як повідомляв Кореспондент.net, недавно в Одеській і Вінницькій областях були зафіксовані польоти безпілотників з боку придністровської ділянки українсько-молдовського державного кордону.

СПЕЦТЕМА: ПРОТЕСТИ І ВІЙНА НА ПІВДЕННОМУ СХОДІ
ТЕГИ: УкраинаПриднестровьеграницаМолдавияпровокацииОдесская областьВинницкая областьсепаратисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі