07:56 06.02.2021

Російські найманці на Донбасі шість разів порушили режим припинення вогню за минулу добу, українські військові не постраждали

2 хв читати
Російські найманці на Донбасі шість разів порушили режим припинення вогню за минулу добу, українські військові не постраждали

За минулу добу російські найманці на Донбасі шість разів порушили режим припинення вогню, українські військовослужбовці не постраждали, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"За минулу добу, 5 лютого, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано шість порушень режиму припинення вогню. Бойових втрат серед наших захисників немає", - йдеться в повідомленні, на офіційній сторінці штабу ООС у соцмережі Facebook у суботу вранці.

Так, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", недалеко від Новомихайлівки найманці відкривали вогонь з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

Також, недалеко від населеного пункту зафіксовано проліт БПЛА противника з перетином лінії розмежування, який здійснив дистанційне мінування перед позиціями українських захисників міною ПОМ-2. Неподалік Світлодарська ворог вів вогонь у бік українських позицій з автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" в районі населеного пункту Богданівка найманці здійснили прицільний обстріл в бік українських позицій з автоматичного станкового гранатомета, а у Водяного на Приазов'ї - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

"З початку поточної доби, 6 лютого, було зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню. Бойових втрат серед наших воїнів немає", - наголосили в зведенні, додавши, що поблизу Водяного на Приазов'ї ворог відкривав вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомили представників ОБСЄ.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Байден очікує більш тісної співпраці з Бельгією щодо України

Ворог атакував Одесу касетними боєприпасами, мета – припортова інфраструктура, є поранені

Один представник полку "Азов" повернувся додому в рамках останнього обміну військовополоненими

Кулеба в розмові з Блінкеном привітав дозвіл США на удари по РФ: Своєчасний крок у правильному напряму

Офіс ТЧХУ відновив роботу в Краматорську

Кличко: Київ готується до складної зими в умовах масштабних пошкоджень енергетичної інфраструктури

Зеленський подякував Королю Швеції за особливу допомогу в межах Міжнародної коаліції за повернення українських дітей

У Міноборони підтримують створення Військової поліції

Французька спецслужба повідомила про затримання та арешт підозрюваного в підготовці теракту на Олімпіаді

Зеленський обговорив із прем'єром Швеції розвиток оборонного співробітництва, Саміт миру та євроінтеграцію

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА